Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am pierdut multe în viață,dar niciodată nu mi-am pierdut respectul față de cei care îl merită.

Momentul în care pierzi respectul pentru cineva este momentul în care totul se schimbă. Momentul în care stai acolo uitându-te la cineva pe care credeai că îl cunoști bine sau pe cineva pe care l-ai admirat cândva sau pe cineva în care ai avut încredere și încă nu-ți vine să crezi că s-au dovedit a fi persoana în care ți-au promis că nu vor mai fi niciodată. Râzi de ironia că în ziua în care le-ai spus despre temerile tale, erai aproape sigur că nu le vor aduce niciodată la viață. Erai aproape sigur că nu vei avea niciodată acea problemă cu ei. Erai aproape sigur că sunt departe de a fi cineva care ți-ar putea face rău așa cum au făcut alții.

Momentul în care îți pierzi respectul față de cineva este momentul în care te învinovățești că ai văzut aceleași vechi tipare care odată ți-au provocat durere și le-au trecut cu vederea. O parte din voi știa că această persoană nu este cine s-a prefăcut că este. O parte din voi cunoștea foarte bine această mască și știa și mai bine ce se află în spatele ei.

Momentul în care îți pierzi respectul pentru cineva este momentul în care îți dai seama că ai rămas fără șanse să le dai celor care nu știu să te respecte sau să te trateze bine și este momentul în care își dau seama că ai avut dreptate când ai le-am spus că odată ce respectul a dispărut, nu vei mai putea rămâne, nu vei putea să-ți cobori standardele, nu le vei putea privi cu aceeași admirație și nu vei putea să le dea iarăși inima ta.Este momentul în care îți dai seama că, chiar dacă le-ar fi frică să nu te piardă, nu ți-e frică să te îndepărtezi pentru că nu poți fi cu cineva pe care nu-l respecti. Nu poți să oferi respectul tău cuiva care nu-l merită și își bate joc de el.

În momentul în care îți pierzi respectul față de cineva este momentul în care îți dai seama că uneori respectul este mai important decât iubirea, că odată ce respectul a dispărut, iubirea se estompează încet, pasiunea se evaporă și scânteia se stinge.Momentul în care îți pierzi respectul față de cineva este momentul în care știi că nu-l poți recupera, deoarece este momentul în care schimbi modul în care îl vezi și odată ce schimbi modul în care îi vezi, orice altceva se schimbă, inclusiv tu, pentru că odată ce ai a pierdut respectul pentru cineva, nu-l vrei cu adevărat în viața ta. Nu trebuie să fii persoana care va tolera lipsa de respect doar pentru că iubești pe cineva.

loading...

Add comment