Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații proști fug de femeile deștepte

De ce unii bărbați aleargă la un kilometru de femeile inteligente? Domnii ar putea spune că preferă creierele față de blonde, dar se pare că, atunci când se confruntă cu o seară romantică cu o femeie care ar putea avea o putere cerebrală extrem de superioară, mulți ar prefera să o petreacă cu cineva cu mai puțină minte.

Pentru un nou studiu, psihologii de la Universitatea din Buffalo, Universitatea Lutheran din California și Universitatea din Texas au întrebat 105 bărbați cu o serie de experimente și au descoperit că femeile inteligente i-au făcut să se simtă mai puțin masculini.Chiar dacă majoritatea bărbaților spun că le place ideea de a întâlni cu o femeie inteligentă, fiind puși în fața uneia, această atracție le trece rapid, deoarece se simt amenințați.

Natura umană este de așa natură încât suntem doar ostili, defensivi sau competitivi față de oameni care ne amenință. În arena romantică, la fel ca la locul de muncă, bărbații alungă sau evită femeile inteligente dacă se simt subminate de ele sau dacă amenință ordinea naturală.

Femeila inteligentă are nevoie de un bărbat puternic, inteligent, care să-i ofere afecțiune, respect și înțelegere.Nu trebuie să ai studii pentru a fi un bun ascultător al sexului frumos, însă bărbatul prost nu va avea niciodată această capacitate.Bărbatul prost nu este în stare să se asculte nici pe el, dar să asculte o femeie și să o înțeleagă.El preferă rezultatele imediate fără prea mult consum de energie și de neuroni. Bărbatul prost fuge de responsabilități, de planuri și de angajamente.Relație lui cu o femeie inteligentă nu va avea viitor niciodată.

Femeiile inteligente știu că alegerea bărbatului înseamnă alegerea viitorului. Și, pentru că pot, vor alege un bărbat frumos pentru un viitor pe măsură. Există, totuși, și femei inteligente care acceptă bărbați proști în jurul lor și invers, fără a avea vreo explicație.

loading...

Add comment