Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O scrisoare de la un psiholog către femeile care nu mai pot și simt că nu mai au putere

Dragă femeie, sper că te trezești dimineață și zâmbești la reflecția ta în oglindă. Și nu pentru că ești perfect, nu pentru că ai înțeles totul și viața ta este pe deplin fericit[, nu pentru că nu faci niciodată greșeli sau czi, ci pentru că îți dai seama că nu există un singur suflet pe acest pământ care arată, simte și iubește modul în care o faci tu.Și asta e atât de frumos.S-ar putea să nu iubești ceea ce vezi și asta e în regulă. Viața este o luptă nesfârșită pentru dragostea de sine, o călătorie continuă de găsire și re-definire a propriei persoane. Și dacă „reușiți” sau „eșuați” de standardele lumii nu vă determină valoarea.

Dragă femeie care in ultima vreme nu mai simti ca esti tu, nu pierde speranta si nu dispera.Daca esti gata sa renunti si sa te predai, aminteste-ti: nu te-ai nascut pentru asta. Te-ai nascut pentru a arata lumii cat de puternica si rezistenta esti.

Dragă femeie, sper că știi că frumusețea nu este ceva care poate fi atât de ușor de definit. Frumusețea se găsește în felul în care râzi, în modul în care urmărești ceea ce ești pasionat, în felul în care îți răspândești dragostea, în felul în care muncești din greu și continui, chiar și atunci când nu vrei.S-ar putea să cădeți, s-ar putea să vă întrerupeți, să faceți o greșeală, să vă pierdeți un loc de muncă, să aveți o căsătorie nereușită, să vă rupeți inima, să treceți prin ceva teribil – dar niciunul dintre aceste lucruri nu este identitatea voastră.Dragă femeie, ești frumoasă. Nu pentru că ai totul înțeles, nu pentru că străluciți cu încredere în fiecare pas, nu pentru că nu faceți niciodată greșeli, nu pentru că sunteți o persoană perfectă și care acționează.Dar pentru că ești unică.

Pentru că aveți un mod de a gândi că este diferit de oricine veți întâlni vreodată. Pentru că modul în care vă place este inerent în tine, și nimeni nu poate schimba sau să ia asta departe de tine. Pentru că experimentați lucrurile în mod diferit, simțiți-vă diferit.

loading...

Add comment