Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ar trebui făcut zilnic gargară cu apă sărată și lămâie.Chiar și medicii o recomandă.Așa se tratau și străbunii noștri.

Când suferiți de dureri în gât sau sângerări ale gingiilor, vă recomandăm adesea să faceți gargară cu apă sărată.Este ieftin și un remediu cunoscut din străbuni.Cel mai important, nu are efecte secundare. Există anumite cercetări care sugerează că gargarii cu apă sărată și lămâie vă pot ajuta să tratați probleme ușoare de sănătate.Iată în continuare câteva lucruri care pot fi tratate cu gargară zilnică cu apă sărată și lămâie.

Elimină congestia nazală.
Gargară cu apă sărată ajută, de asemenea, la îndepărtarea acumulării de mucus în tractul respirator și cavitatea nazală. Preparatul reduce inflamația și ameliorează durerea din gât. În afară de aceasta, elimină bacteriile și virusul, care, dacă este lăsat nesupravegheat, poate duce la congestie.

Tratează infecția tractului respirator
Conform unui studiu efectuat în Japonia, gargară cu apă caldă sărată de trei ori pe zi poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta o infecție a căilor respiratorii superioare cu 40%.

Ameliorează amigdalita.
Amigdalele sunt două țesuturi nodulare situate în partea din spate a gâtului, care se inflamează din cauza unei bacterii și a unei infecții virale. Amigdalita inflamată poate provoca dureri la înghițirea alimentelor. Gargara cu apă sărată vă poate ajuta să vă ușurați durerea și să ușurați aceste simptome.

Menține nivelul pH-ului
Amestecul ajută la neutralizarea acizilor din gât, produși de bacterii. Ajută la menținerea unui echilibru sănătos al pH-ului, care previne dezvoltarea bacteriilor nedorite în gură.

Elimină respirația urât mirositoare
Dacă sunteți conștient de respirația urât mirositoare, atunci gargara cu apă sărată poate fi o modalitate eficientă de a scăpa de ea. Poate elimina bacteriile orale, ceea ce duce la respirația urât mirositoare.

Tratează sângerarea gingiilor și elimină durerea de dinți.
Această băutură ameliorează sângerarea și umflarea gingiilor, care sunt primele semne ale bolii gingivale cauzate de bacterii. Clătirea gurii cu apă sărată poate ajuta la reducerea inflamației și la combaterea bacteriilor. Gargara cu apă sărată te poate ajuta și să scapi de durerea de dinți.

Adăugați o jumătate de linguriță de sare de masă la o cană de apă caldă. Se amestecă până se dizolvă complet.Luați o înghițitură mare și țineți-o în gură.Inclinați capul înapoi și faceți gargară apă sărată în gât timp de aproximativ 30 de secunde și apoi scuipați-o.Repetați același proces până când ați terminat întreaga ceașcă.

loading...

Add comment