Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama,izvor nesecat de înțelegere,grijă și iubire.

Pe măsură ce îmbătrânim, ne dăm seama că dragostea unei mame este ceva incredibil de special. Este mai puternic decât orice alt sentiment din lume.Când suntem mici, uneori este greu să înțelegem o iubire la fel de puternică precum cea pe care mamele noastre o simt pentru noi. Dar, odată cu trecerea timpului vom înțelege.Această înțelegere ne revine în cele din urmă, mai ales dacă suntem femei și avem norocul să fim mame la un moment dat în viața noastră.Este un sentiment pur și simplu unic.Atunci ne dăm seama că nu există nimic în lume la fel de puternic precum dragostea unei mame.

Dragostea unei mame este unică și de neuitat.
Fiecare mamă este atât unică, cât și incomparabilă. Dragostea ei pentru copiii ei va rămâne întotdeauna aceeași. Este suficient de puternic și suficient de mare pentru a depăși orice lucru care împiedică fericirea copiilor lor.Deși s-ar putea să țipe și să-i cearte, nu există nimeni în lume care să poată iubi la fel ca femeia care ne-a dat viață.Pe lângă faptul că este specială, dragostea unei mame durează pentru totdeauna. Este o conexiune perfectă care nu poate fi niciodată anulată.

Mama este un izvor nesecat de înțelegere,grijă și iubire.Dragostea unei mame este necondiționată.Fiecare mamă este capabilă să-și iubească copiii indiferent cine sunt sau care sunt circumstanțele. Un copil nu trebuie să câștige dragostea maternă. Este ceva care vine de la sine.Și pe măsură ce numărul copiilor crește, crește și cantitatea de dragoste pe care o simte. Acest lucru însemană că toți copiii vor simți sentimentul de siguranță oferit de dragostea unei mame.Nimeni altcineva nu poate iubi pe nimeni în același mod precum o face o mamă.

Mama este o sursă inepuizabilă de securitate.
Sentimentul de siguranță pe care îl comunică mama copiilor ei este înțeles ca un mecanism biologic vital.S-a dovedit că atât corpul, cât și creierul unei femei se schimbă când devin mamă. Aceste schimbări se dezvoltă pentru a o ajuta să-și îngrijească și să-și protejeze copiii.Vorbim despre o iubire necondiționată, care crește pe zi ce trece. Dragostea maternă este ceva ce ar trebui să prețuim și să-i învățăm pe toți să prețuiască.Indiferent de acțiunile noastre, mamele noastre ne vor iubi întotdeauna chiar mai mult decât s-ar putea iubi vreodată.Maternitatea este ceva atât de special, pur și natural, încât pur și simplu trebuie să o simțiți și să mergeți împreună cu ea pentru a ști ce înseamnă cu adevărat să iubești și să fii iubit.

loading...

Add comment