Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Rac: Ce obiceiuri are

Nativii din zodia rac sunt de regulă sensibili, timizi, introvertiți și precauți, dar ascund aceste trăsături în spatele unei măști aparent impenetrabilă.
Prima zodie de apă din horoscop – racul – este caracterizată de emoţii puternice şi sensibilitate.Iată în continuare câteva lucruri interesante despre nativii zodiei Rac.

1.Sunt familiştii horoscopului. Pentru ei nu există nimic mai important pe lume decât familia şi prietenii apropiaţi.

2.Sunt încăpăţânaţi. Atunci când vor să obţină ceva, racii luptă până în pânzele albe pentru a-şi atinge scopul.

3.Le place să fie întotdeauna organizaţi. Cel mai probabil, majoritatea racilor au câteva liste cu lucruri pe care trebuie să le facă în viitor.

4.Sunt povestitori înnăscuţi. Pot să stea să-ţi povestească diverse întâmplări din trecut ore în şir, fără să se plictisească.

5.Sunt persoane responsabile. Racii se asigură întotdeauna că totul merge bine şi sunt dispuşi să lucreze peste program, dacă e nevoie, doar pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit.

6.Au pasiuni frumoase precum muzica, literatura, pictura, călătoriile, sau gastronomia.

7.Se supără greu. Pentru ca un rac să se supere pe cineva e nevoie de un conflict puternic între ei. Altfel, racul este o persoană caldă şi calmă, căreia nu îi plac stările conflictuale.

8.Sunt generoşi. Racii ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea, pentru că sunt unele dintre cele mai sensibile şi generoase persoane.

9.Sunt cei mai romantici nativi din întreg horoscopul. Dacă vrei să impresionezi un rac nu ai nevoie decât de nişte lumânări parfumate şi o sticlă de şampanie.

10.Iubesc tradiţiile. Racii sunt acele persoane care se bucură mai mult ca oricine atunci când vin sărbătorile. Pentru ei, fiecare ocazie de a urma obiceiurile tradiţionale ori de a se reîntâlni cu familia şi prietenii este un motiv de sărbătoare!

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

loading...

Add comment