Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu ne vorbește mereu.Trebuie numai să avem înțelepciunea să auzim,să vedem,să simțim.

Chiar și atunci când se pare că Dumnezeu alege să tacă pe un anumit subiect, putem ajunge să constatăm că El nu tace niciodată complet. Dumnezeu vorbește întotdeauna; și, în plus, El ne vorbește mereu.Probabil a existat un timp în majoritatea vieților noastre în care ne-am gândit sau am vorbit în liniște, că „lucrurile ar fi mult mai bune dacă Dumnezeu mi-ar vorbi doar … doar dacă El mi-ar spune ce să fac și cand”.Cu toate acestea, deși există momente în viața noastră când Dumnezeu pare a fi cel mai liniștit, când nu putem să-i auzim vocea, dacă îi aparținem, putem ști întotdeauna cu siguranță că El alege să vorbească așa cum căutăm să auzim …El nu tace niciodată.

Dumnezeu vorbește constant oamenilor. Dar, de prea multe ori, oamenilor le lipsește auzirea mesajelor lui Dumnezeu, deoarece caută îndrumarea Lui doar ocazional – de obicei atunci când trec prin situații mai dificile.Nu trebuie să fie așa. Dumnezeu vrea ca toată lumea să-i audă clar mesajele, și este posibil să o facă.Trebuie să vă concentrați pe dezvoltarea tipului de relație cu Dumnezeu care vă va împuternici să-l auziți vorbind regulat. Cu cât te apropii de Dumnezeu, cu atât te poți bucura de conversații continue cu El, atât ascultând, cât și auzind de la El, și cu atât mai mult Dumnezeu va folosi acele conversații pentru a te transforma în persoana care dorește să devii.

Vocea lui Dumnezeu sună ca Cuvântul Său. Uneori poate fi simțit în interiorul inimii noastre, în timp ce alteori îl putem auzi în spiritul nostru sau îi putem vedea vizual vocea vorbind în timp ce citim Cuvântul Său. Există anotimpuri și scopuri pentru fiecare mod în care Dumnezeu alege să ne vorbească, dar putem fi siguri că vocea Sa se va face auzită mereu.Cuvintele lui au putere.Dacă suntem dispuși să le ascultăm, atunci cu siguranță viața noastră va fi mult mai bună.Trebuie numai să avem înțelepciunea să auzim,să vedem,să simțim.

Viețile noastre se pot simți uneori ca un zgomot constant – voci din toate părțile – influențând modul în care gândim și simțim. Dar, în mijlocul tuturor, există o singură voce pe care trebuie să o auzim cel mai mult – vocea lui Dumnezeu.Când învățați să vă acordați vocea lui Dumnezeu, nu va fi un eveniment ocazional, ci o parte cotidiană a vieții. De aceea, în Noul Testament, Isus a spus: „Cine are urechi de auzit, lasă-l să audă”.

loading...

Add comment