Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii au nevoie de jucării simple,nu de tablete și telefoane mobile.

Se pare că, cu toate aplicațiile și jocurile destinate copiilor în zilele noastre, copiii sunt obișnuiți să crească în jurul dispozitivelor electronice și nu în jurul mașinuțelor și păpușilor Barbie, cum am crescut mulți dintre noi.Conform unui nou sondaj făcut de firma de cercetare din Sua, care a chestionat 350 de părinți cu privire la obiceiurile de joacă ale copiilor lor de 12 ani și mai mici, a concluzionat că dispozitive cu ecran tactil, cum sunt tabletele și talefoanele mobile au câștigat, 60% dintre părinți susținând că copilul lor folosește un ecran tactil „des” și aproximativ 38% afirmă „foarte des”.Sondajul arată că un număr de adulți încep acum să vadă dispozitivele ca jucării, alături de utilizarea lor intenționată.

Dezbaterea privind natura jucăriilor tradiționale față de ecranele tactile este în curs. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți restricțiile corecte pe telefon și tabletă înainte de a le înmâna copilului pentru a se juca.Totuși, medicii pediatri au descoperit că cele mai bune jucării pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor sunt exact opusul celor scumpe și la modă.Medici pediatri și familiile subliniază faptul că, deși culoarele de jucării sunt din ce în ce mai umplute cu lumini intermitente, coloane sonore și ecrane, cele mai bune jucării pentru învățare sunt, de asemenea, cele mai simple jucării: blocuri , păpuși, jocuri și mingi.

Când copiii sunt tineri, au nevoie de jucării care să încurajeze comunicarea și relațiile.De asemenea, au nevoie de jucării care să le ajute să-și dezvolte limbajul, abilitățile sociale, fizicitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce jucăriile simple, cum ar fi cuburile lego, mașinutețele și mingea, încurajează toate aceste lucruri, ecranele și jucăriile digitale pot izola copiii și îi pot face inactivi și retrași.Pur și simplu nu culegi aceleași recompense de pe o tabletă sau ecran. Și când copiii se joacă cu părinții – se întâmplă adevărata magie, indiferent dacă se prefac cu personaje de jucărie sau cu lego sau puzzle-uri împreună.

Iată câteva exemple de jucării jucării moderne care nu promovează dezvoltarea includ: tablete, ecrane, jocuri electronice, telefoane, laptopuri, jucării cu lumini și sunete – și orice jucărie care substituie o interacțiune umană.

loading...

Add comment