Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sunt momente când,oricât de puternic ai fi,viața te pune la pământ

Viața este plină de surprize de toate dimensiunile.În ciuda naturii sale dezordonate și imperfecte, viața este un cadou frumos. Există câteva zile atât de scurse încât par nesfârșite, iar altele atât de agitate încât dispar în clipele unui ochi.A rămâne puternic nu este întotdeauna calea ușoară de luat. Adesea, este mai ușor să renunți decât să continui să mergi în timpul perioadelor grele.Deși poate fi mai ușor să renunți în acel moment, consecințele pe termen lung ar fi devastatoare. În perioadele grele, în care simți că viața te pune la pământ, este foarte important să rămâi puternic.

Dacă rămâi puternic și treci mai departe prin momentele grele, vei dovedi că ești capabil. De asemenea, vei dovedi și altora că poți face orice.Când simți că nu mai poți, nu te opri.Dacă simți că vrei să renunți, rămâi puternic pentru a trece cu bine peste toate.Doar pentru că cineva a fost capabil să te doboare, nu înseamnă că ești mai slab decât ei. Revino și arată-ți puterea.Această idee este aceeași pentru alte greutăți din viață. Nu trebuie să fie întotdeauna o persoană care te doboară. Ești mai puternic decât orice îți vine în cale.

Este important să rămâi puternic chiar și atunci când este greu. După ce ai trecut de greutăți, vei ști cât de puternic ești. Îți vei da seama că merită să te lupți și să mergi mai departe.Viața nu este ușoară întotdeauna, dar a renunța nu este o opțiune bună.Întotdeauna trebuie să lupți pentru ceea ce-ți dorești.Nu poți lăsa pe nimeni să te facă să te îndoiești de valoarea ta.Dacă oamenii te fac să crezi că trebuie să renunți,tu nu-i asculta.Deoarece, uneori nu puteți schimba sau controla modul în care merg lucrurile sau ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Singurul lucru pe care îl puteți controla este modul în care reacționați.

Ignoră lucrurile care te pot orbi de locul în care trebuie să fii.Sunt momente când,oricât de puternic ai fi,viața te pune la pământ.Dar tu trebuie să mergi înainte, în ciuda a tot ceea ce te împiedică.Asta fac oamenii de succes.Ei creează o viață care să le permită să avanseze, mai degrabă decât să renunțe atunci când există un obstacol. Viața ți-e dată să o trăiești, cu bune și cu rele, trebuie să treci cu încredere prin ele, cu ajutor de la Dumnezeu, intodeauna va fi bine.

loading...

Add comment