Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru toate femeile:Fericirea nu vine cu un barbat.

O relație nu este menită să te facă fericit. Nu este treaba nimănui să te facă fericit.A pune pe altcineva o așteptare că angajamentul lor față de tine este un angajament de a te menține într-o stare constantă de fericire, nu este deloc un lucru bun.Este nebunie.Nu puneți presiune pe altcineva. Nu permiteți ca altcineva să aibă stăpânire asupra modului în care vă simțiți zi de zi.

Da, relațiile sunt minunate și adaugă atât de mult vieții noastre, dar nu sunt aici pentru a oferi o fericire pe care nu o putem găsi în noi înșine.Relațiile nu umplu un gol al nostru.Relațiile nu sunt elementul care lipsește pentru împlinirea noastră.O persoană nu este cealaltă sau cea mai bună jumătate a ta.Ești o persoană completă și fără o relație.Fericirea nu vine cu un barbat.Fericirea sau integritatea noastră nu sunt în afara noastră. Nu există găsirea fericirii. Aceasta nu este o vânătoare.Te simți fericit.Nu o găsești undeva, nu o pierzi, nu o atingi sau o cumperi. O simți, la fel de mult pe cât simți tristețe sau furie sau frustrare sau atracție.

Nu mai pune aceste așteptări pe relațiile romantice. Ne-am îndepărtat prea mult de adevărata natură a relațiilor romantice. Și, din această cauză, pentru că nu înțelegem că o relație nu este menită să umplu un gol sau să ne aducă fericirea.Într-o relație, crești. Sunteți atras de cineva în funcție de cât de mult vă poate permite să creșteți, să înțelegeți părți din voi pe care nu le-ați putea înțelege fără ei, să experimentați cum este să fiți vulnerabili. Și prin această vulnerabilitate, aflați mai multe despre cine sunteți.

Viața este frumoasă și este pusă chiar în fața ta. Este reflexia ta și te obligă să alegi părțile din tine pe care vrei să le păstrezi, părțile pe care vrei să le schimbi și părțile pe care trebuie să le arunci, astfel încât să poți experimenta un nivel mai profund de dragoste cu această persoană din fața ta.Nu este întotdeauna soare și curcubeu și o euforie constantă.Nu este vorba că ești singur, dacă nu ești fericit.

Iubirea este o expresie superioară a ta. Iubirea este expansiune. Iubirea este deschidere și vulnerabilitate și cruditate și goliciune. Iubirea se confruntă cu cele mai întunecate părți ale tale. Iubirea este rareori pură, extaz și fericire.Și este în regulă. Suntem aici pentru mai mult decât o fericire trecătoare.Suntem aici pentru a fi versiuni mai bune despre cine am fost, pentru a fi puternici și vulnerabili și pentru a crește.

loading...

Add comment