Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu fiecare furtuna vine să-ți distrugă viața.Unele vin să-ți curețe calea.

Viața este atât de imprevizibilă … unele dintre cele mai bune și aparent cele mai rele lucruri care se întâmplă în viață vin pe neașteptate. Unele lucruri care arată prost la prima vedere se pot dovedi a fi un „cadou” pe care altfel nu l-ați fi deschis.

Nu toate furtunile vin să îți tulbure viața, unele vin să-ți deschidă drumul. Furtunile nu vă vor cere să faceți schimbări, să învățați, să creșteți sau să faceți progrese. Furtunile îți vor cere toate astea. Furtunile vor schimba jocul așa cum îl cunoașteți. Furtunile te vor scoate din acea viață disfuncțională cu care te-ai simțit atât de confortabil, în timp ce te rogi simultan să te ușurezi. Furtunile îți vor perturba tiparul și atunci va trebui să crești. Vei scufunda sau înota în funcție de modul în care îl primești.

Cel mai mare dușman cu care va trebui să lupți în această viață ești tu! Dacă nu există inamic înăuntru, inamicul din afară nu ne poate face rău. Puteți procesa viața oricum doriți, pur și simplu rămâneți intenționat și rămâneți fidel cu voi înșivă indiferent de ce.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni, ci sa stii sa dansezi in ploaie.
Acest citat este despre trăirea vieții noastre, nu doar așteptarea unui moment bun pentru a începe. Prea mulți oameni așteaptă momentul potrivit înainte de a începe să-și trăiască viața. Pentru mine, este prea mult timp pierdut.Citatul începe prin a spune ce nu este viața. Nu este vorba de așteptare. Nu este vorba de evitarea furtunii. Și cu siguranță nu este vorba despre așteptarea trecerii furtunii.Așteptarea permite doar trecerea timpului. Citatul se încheie spunând că viața este despre a învăța să danseze în ploaie. Este vorba despre a învăța să trăiești cu, și chiar să te bucuri de inevitabilele furtuni ale vieții. Cântă sau dansează, bucură-te de viața ta, indiferent de vreme.

Cu toții ne vom confrunta cu furtuni în viața noastră. Depinde de noi să stabilim cum vom răspunde la aceste perturbări. Ne vom ascunde înăuntru, așteptând să treacă sau vom continua cu viața noastră, bucurându-ne chiar și de cea mai grea vreme? Este alegerea noastră.

loading...

Add comment