Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sa fii mandru ca ai alaturi de tine un Leu.Iată acele 9 trăsături de caracter ce te fac să adori Leii

Leul este al cincilea semn al anului astrologic și este cunoscut prin simbolul său astrologic de conducător, și anume Leul.Un fapt interesant despre nativul Leu, este că îi place să fie în lumina reflectoarelor de fiecare dată când are ocazia.Iată în continuare 9 trăsături de caracter ce te fac să adori nativii zodiei Leu.

 1. Leul are o inimă mare și multă dragoste de oferit.
  Leii au o inimă plină de compasiune și tind să fie creaturi extrem de amabile și generoase.Ei sunt întotdeauna dispuși să ajute o persoană iubită care are nevoie și vor merge până la capătul lumii pentru a se asigura că cei de care le pasă cel mai mult sunt fericiți.
 2. Leul se va dezlănțui dacă profitați de bunătatea lui.
  Uneori, Leul poate fi prea amabil pentru binele lor și poate descoperi că personaje mai puțin savuroase încearcă să profite de generozitatea lor.Dacă te prind abuzând de bunăvoința lor, nu vor ezita să dezlănțuie furia leului lor interior pentru a te speria.
 3. Când Leul decide să facă ceva merge până la capăt.
  Trăsăturile și caracteristicile de conducere și determinare sunt puternice în nativul leu și atunci când decide să facă ceva, nimic nu-i stă în cale.Nu pot rezista la o provocare și sunt adesea extrem de atrași de lucruri aparent imposibile.
 4. Loialitatea este caracteristica de bază a leului.
  Dacă există un lucru pe care îl poți spune despre nativul leu cu certitudine, este că sunt unele dintre cele mai loiale persoane pe care le vei întâlni vreodată.Odată ce ai câștigat încrederea lor, vei avea un aliat pe viață.
 5. Leul este protector și prezența lor îi face pe oameni să se simtă în siguranță.
  Exact ca un leu cu puii lui, Leul este foarte protectiv care le pasă cu cei de care îi pasă cel mai mult.Leul are tendința de a fi cel pe care te poți baza oricând pentru a te salva.
 6. Leul este cel pe care puteți conta întotdeauna.
  Dacă sunteți în căutarea unui prieten care să păstreze secretele voastre, indiferent de acestea, atunci nu căutați mai departe de Leu.Ei au trăsături puternice de fiabilitate și atunci când fac o promosiune, puteți fi sigur că o va păstra.
 7. Leul este un optimist convins.
  Sunt optimiști care sunt întotdeauna capabili să găsească latura pozitivă în orice situație și preferă să se gândească numai la bine.El nu are timp să se agățeze de ranchiune și energie negativă.
 8. Leul este spontan și imprevizibil în dragoste.
  Când vine vorba de dragoste, îi place să păstreze întotdeauna lucrurile captivante și imprevizibile.Sunt iubitori pasionați, care vă vor ține mereu pe vârful degetelor, întrebându-te cu entuziasm exact ce anume vor face în continuare.
loading...

Add comment