Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile bune ascund cicatrici în inimile lor

Viața este într-adevăr o experiență de învățare în care trebuie să fii treaz pentru a învăța lecțiile în mod corect. După ce veți face acest lucru, veți evita să vă răniți și veți evita mai multe cicatrici în inima voastră. Nu înseamnă că nu le veți obține, dar puteți reduce cantitatea de cicatrici care vă ies în cale.Oamenii cu cicatrici suferă în tăcere și sunt nevoiți să se ascundă.

Inima unei femei mature este o mare adâncă de secrete care protejează, în camera ei cea mai intimă, palpitările dorinței, iubirii conștiente și sentimentul cu emoție, intuiție și provocare.Când spunem inimă, ne referim la acel lucru intangibil care echilibrează experiențele și expune în sine ușa către un loc imens care deschide memoria senzorială a senzațiilor minunate.Inima, înțeleasă ca mintea, are cicluri și anotimpuri. O succesiune de perioade de singurătate, odihnă, apartenență și chiar dispariție.

O inimă bună este ceva ce nu poate fi învățat. Este un lucru pe care ori îl are sau nu îl face. Este ceva cu care se naște cineva și o calitate atât de rară, uneori, oamenii nu își dau seama de valoarea acesteia.Iar în inima oricărei femei se pot scunde cicatrici lăsate de trecut.Există cicatrici pe care cineva se străduiește să le ascundă, pentru că amintirea lor doare și chiar ne umilește, pentru că ne întorc în acel moment în care am dat totul pentru cineva și am obținut doar gol sau chiar trădare în schimb.

Femeile bune nu sunt slabe sau naive.Ele nu înțeleg decât limbajul respectului și afecțiunii.Lumea nu este întotdeauna ca și cum ne-am dori să fie. Există răutate, falsitate și dezamăgire.Femeile bune sunt mai mult decât ceea ce arată.Ele ascund bătălii despre care nici nu știai că există, amărăciune și cicatrici ascunse cu zâmbete prietenoase, pentru că nu vor să pară slabe sau își direcționează întristările spre alți oameni. Sunt modeste si poarta propriile sarcini fara sentimente grele.

Dacă sunteți capabil să dați afecțiune și dăruire celorlalți, trebuie să fiți în măsură să vedeți cine merită eforturile dvs. și cine nu.A oferi bucurie, atenție și fericire celorlalți este cea mai nobilă valoare care există, însăși cea care te definește. Nu permiteți altora să vă facă să regreți cine sunteți și ce simțiți. Este o chestiune simplă de a stabili limite, de asemenea, de a-ți cultiva propria fericire, astfel încât să o poți împărtăși cu ceilalți.

loading...

Add comment