Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Binele pe care-l faci azi oamenii il vor uita oricum.Fa bine mereu. La urma urmei nu e intre tine si ei e intre tine si Dumnezeu.Cele mai frumoase sfaturi de viata oferite de Maica Tereza

Maica Tereza a fost o sursă de inspirație pentru nenumărate milioane de oameni, datorită devotamentul ei pe tot parcursul vieții față de cei mai nevoiași și vulnerabili din lume. Dezinteresul și sacrificiul cu care și-a trăit propria viață au făcut-o un simbol internațional al muncii caritabile, iar dragostea și compasiunea pe care le-a arătat-o celor lupsiți de toate credințele i-au adus un Premiu Nobel pentru Pace în 1979, pe care l-a donat în întregime săracilor.Maica Tereza a câștigat afecțiune și admirație pe scară largă în casa sa adoptată din Calcutta, India, respectând obiceiurile și credințele religioase.Până în 2013, organizația caritabilă pe care a înființat-o, Misionarii Carității, s-a răspândit în 700 de misiuni în 130 de țări, oferind bucătării, centre de asistență familială, orfelinate, școli, spitale și case pentru persoanele cu boli precum lepra, sida si tuberculoza.Iată în continuare cele mai frumoase sfaturi oferite de Maica Tereza.

 1. Orice ai face pentru familia ta, copiii tăi, soțul tău, soția ta, faci pentru Dumnezeu. Tot ceea ce facem, rugăciunile noastre, munca noastră, suferința noastră este pentru Isus.
 2. Fii credincios cu lucrurile mărunte, deoarece în ele stă puterea ta.
 3. Indiferent ce spune lumea,zâmbește și du-ți misiunea mai departe.
 4. Dumnezeu nu-ti cere sa reusesti, El vrea doar sa incerci din tot sufletul.
 5. Unii oameni apar in viata ta ca o binecuvantare. Altii, ca o lectie.
 6. Cea mai mare înfrângere este să te predai fără să lupți.
 7. Oamenii care se iubesc unii pe alții profund și adevărat sunt cei mai fericiți oameni din lumea.
 8. Binele pe care-l faci azi oamenii il vor uita oricum.Fa bine mereu. La urma urmei nu e intre tine si ei e intre tine si Dumnezeu.
 9. Trec o singură dată prin viață.Tocmai de aceea, orice lucru bun pe care îl pot face trebuie să-l fac acum…pentru că nu voi trece din nou pe aici.
 10. Dacă vrei ca mesajul tău de dragoste să fie auzit, trebuie să îl transmiți.Dacă vrei să ai lumină, nu lăsa lumânarea să se stingă.
 11. Sa fii nedorit, neiubit, neingrijit, uitat de toata lumea cred ca e o foame mai mare, o saracie mai mare decat a celora care nu au ce sa manance.
 12. Dragostea incepe prin grija pe care le-o acordam celor de aproape, celor de acasa.
 13. Cuvintele de bine pot fi scurte si usor de rostit, dar ecourile lor sunt infinite.
 14. Noi credem ca ceea ce facem noi e doar o picatura in ocean. Dar oceanul ar fi mai mic fara acest strop.
 15. Lumea nu se cucereste cu bombe si arme, ci cu dragoste si intelegere.
loading...

Add comment