Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 alimente care au aproape 0 calorii.

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni alimentare care vă permit să mâncați sănătos, să vă simțiți sătui și să nu adăugați prea multe calorii în dieta dvs., există o serie de alimente cu aproape 0 calorii pe care le puteți include în meniul zilnic. Aceste alimente nu numai că sunt sărace în calorii, dar sunt, de asemenea, bogate în nutrienți și pot contribui la menținerea sănătății generale.

1.Castravete.
Cu aproximativ 16 calorii pe porție, castravetele este un aliment hidratant și sărac în calorii, ideal pentru zilele calde de vară.

2.Zucchini:
O porție de zucchini tăiat conține aproximativ 18 calorii și este o sursă bună de vitamine și minerale.

3.Pepene Verde.
Pepenele verde este foarte hidratant și conține aproximativ 30 de calorii pe porție. Este, de asemenea, bogat în vitamina C.

4.Salată Verde.
Frunzele de salată verde, cum ar fi salata iceberg sau frunzele de kale, sunt sărace în calorii și pline de fibre și nutrienți.

5.Țelină.
Cu aproximativ 18 calorii pe porție, țelia este o alegere excelentă pentru gustări sănătoase.

6.Ridiche.
O legătură de ridichi tăiată conține aproximativ 19 calorii și este o sursă bună de vitamina C și fibre.

7.Kiwi.
Un kiwi mediu conține aproximativ 61 de calorii și este bogat în vitamina C, vitamina K și fibre.

8.Roșii.
O roșie medie are aproximativ 22 de calorii și este o sursă excelentă de licopen, un antioxidant puternic.

9.Frunze de sfeclă.
Frunzele de sfeclă sunt sărace în calorii și conțin vitamine și minerale esențiale.

10.Varza.
Cu aproximativ 22 de calorii pe ceașcă, varza este o sursă bună de vitamina C și fibre.

Aceste alimente pot fi folosite în diverse feluri, în salate, smoothie-uri, supe sau ca garnituri. De asemenea, ele pot fi consumate în cantități mai mari fără a vă îngrijora de aportul caloric. Cu toate acestea, asigurați-vă că mențineți un echilibru în dieta dvs. și nu excludeți alte alimente esențiale pentru sănătatea dvs. Aceste alimente cu aproape 0 calorii pot face parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată, oferindu-vă nutrienți esențiali fără a vă adăuga exces de calorii.

loading...

Add comment