Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care enervează Berbecii

Fiecare semn zodiacal are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un Berbec sau aveți în familie un nativ în această zodie, este bine de știut ce lucruri îl enervează sau deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, desigur. Iată o listă cu șapte lucruri care îi enervează pe nativii zodiei Berbec. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi.

1. Berbecii se enervează atunci când văd că oamenii care merg pe șosea sau pe trotuar sunt total absenți și aiuriți.

2. Îi enervează foarte tare atunci când persoana iubită are telefonul închis sau nu răspunde. Ar fi mai bine să ai o scuză bună pentru asta. Nu le place să se simtă ignorați sub nicio formă.

3. Berbecii se enervează atunci când oamenii din jurul lor inventează tot felul de scuze stupide sau spun tot felul de minciuni atunci când ai nevoie de ajutorul lor. Le place să le spui lucrurilor pe nume prin discuții directe. Sunt loiali și cinstiți și așteaptă în schimb același lucru.

4. Îi enervează foarte tare atunci când sunt blocați în trafic și se grăbesc să ajungă undeva. Nu stau foarte bine cu răbdarea și nu le place să se simtă neputincioși.

5. Îi enervează atunci când stau și așteaptă foarte mult la cozi interminabile. Ei își pierd foarte ușor răbdarea. Atunci când vor ceva, vor acum.

6. Îi enervează când dorm prea puțin și nu se odihnesc destul. Urăsc să se trezească dimineața.

7. Berbecii se enervează foarte tare atunci când se simt controlați, sub orice formă. Ei au nevoie de spațiu și de libertate cât de puțină. Ei vor să știe că au control asupra propriei lor vieți.

loading...

Add comment