Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
draga-mama

Scrisoarea către o mamă plecată dintre noi. „Dragă mamă, în ziua în care inima ta a încetat să bată, a mea s-a accelerat…”

Mama este cea mai importantă ființă din viața noastră.Mamele noastre inseamna lumea pentru noi. Ei sunt ingrijitoarele noastre, vocile noastre ale ratiunii si, de multe ori, cei mai buni prieteni ai nostri.

În continuare vom nara o scrisoarea către o mamă plecată dintre noi.

Dragă mamă, în ziua în care inima ta a încetat să bată, a mea s-a accelerat.Picioarele îmi tremurau și nu puteam reveni la realitate, nu puteam accepta ce se întâmplă.Ai plecat lăsând un gol imens în sufletul meu, gol pe care nu-l va mai umple nimeni niciodată măicuță dragă.Ai plecat și a lăsat lacrimi și durere.Jumatate din inima mea a plecat cu tine, fiecare zi e un chin fara tine…

Mamă, tu ai fost mereu stâlpul meu, omul care mi-a dat încredere în mine, care m-a lăsat să încerc, să sper, să cad, să învăț pe propria-mi piele.Ai fost acolo să mă ajuți să mă ridic, să merg mai departe, să cred în mine și în ceea ce sunt. Lângă tine am simțit că sunt suficientă atât cât sunt.

În ziua în care ai plecat, ai luat cu tine persoana care am fost cândva și am devenit o ființă total diferită.Mult mai fragilă, dar în același timp mult mai puternică.

Sunt momente în viață când aș dori ca Dumnezeu să mi te aducă măcar pentru o oră înapoi, să te strâng în brațe, să-ți ascult vocea și să-ți spun că e tare greu fără tine … mamă!

Dragă mamă, știu că o să-mi duci dorul, dar să nu crezi că te voi uita vreodată sau, că nu te voi mai iubi doar pentru că nu voi fi lângă tine și nu voi putea să te mai văd, să-ți spun să te iubesc!! Te voi iubi întotdeauna!

loading...

Add comment