Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 trucuri psihologice care îți vor ușura viața și te vor ajuta să-ți atingi obiectivul.

Comunicarea și relaționarea cu oamenii poate fi grea pentru toată lumea la un moment dat.Indiferent dacă este legat de locul de muncă sau dacă este plăcere, este important să înveți aceste trucuri psihologice pentru a face lucrurile să funcționeze mult mai bine. Iată în continuare 5 trucuri psihologice care îți vor ușura viața și te vor ajuta să-ți atingi obiectivul.

 1. Asigurați-vă că obiectivul este atașat la o valoare de viață.
  Valorile nu sunt aceleași cu obiectivele. Imaginează-ți că navighezi cu o barcă pe ocean. Obiectivele sunt ca insulele la orizontul către care călătoriți. Valorile sunt ca Steaua de Nord care te indică în direcția corectă. Nu Steaua de Nord a tuturor este aceeași atunci când vine vorba de valori. Este important să știți care sunt lucrurile cu imagini mari în general pentru a vă ajuta să navigați.Pentru unii, conexiunea socială este o valoare majoră a vieții. Pentru alții, a fi angajat cu natura este o valoare, deci un obiectiv bazat pe valoare ar putea fi acela de a începe o grădină sau de a economisi bani pentru echipament de camping.
 2. Faceți din obiectivul dvs. o provocare, nu o amenințare.
  Dacă obiectivul dvs. se bazează pe intimidare, este mai puțin probabil să îl atingeți decât dacă se bazează pe o provocare. Versiunile de amenințare ale obiectivelor sună înfricoșător și definit. Dacă nu faceți progrese în direcția obiectivului dvs. bazat pe amenințări, s-ar putea să vă descurcați să evitați cu totul situația. Dar versiunile bazate pe provocări sunt mai pline de speranță și de perspectivă. Ele îți oferă mai mult o direcție spre care să te străduiești.
 3. Oferă-ți mai puține alegeri atunci când nu puteți lua decizia.
  Unii oameni cred că este mai bine să ai mai multe opțiuni și mai multe informații și, de fapt, preferă să aibă mai multe.Cu toate acestea, există dovezi care arată că a avea patru opțiuni la un moment dat este numărul maxim pe care îl putem lua în considerare și totuși facem o alegere.Pentru a fi un factor de decizie eficient, ar trebui să vă oferiți doar câteva opțiuni.Acest lucru vă va oferi timp pentru a lua decizia potrivită.
 4. Reducerea conflictelor.
  Atunci când simțiți o atmosferă incomodă construită între dvs. și altcineva și știți că este în interesul dumneavoastră să evitați o ceartă, găsiți o scuză pentru a vă deplasa de lângă persoana respectivă.Din motive încă neclare, a sta lângă cineva pare să difuzeze tensiunea în situațiile sociale.
 5. Gestionați-vă timpul.
  Astăzi suntem copleșiți de prea multe lucruri de făcut și prea puțin timp la dispoziție.Trebuie să planificați fiecare zi în avans.Faceți o listă cu tot ce aveți de făcut în ziua următoare și identificați cea mai importantă sarcină. Ce element va avea cea mai mare valoare în munca dvs.? Cea mai mare valoare în realizarea obiectivului dvs. principal? Lucrați mai întâi la această sarcină. Lucrați pe el până când este complet 100%.
loading...

Add comment