Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 motive care o fac pe sora ta mai mare cea mai importantă în viața ta

Indiferent dacă vă place sau nu să recunoașteți acest lucru, sora mai mare este una dintre cele mai bune persoane din viața ta. Ea este cea mai bună prietenă a ta. Chiar dacă o poți urâ uneori, ea va fi acolo pentru tine. Te va proteja, chiar dacă ea este adesea persoana care te chinuie.

Ea îți critică fiecare mișcare și te frustrează fără sfârșit. Dar știi că te iubește indiferent de ce se întâmplă. Iată câteva motive pentru care sora ta va fi întotdeauna unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta.

1. Ea este prima ta prietenă.
Din ziua în care te-ai născut, ea a fost întotdeauna acolo. Ea a fost prima care a fost prietenul tău. Ai petrecut cel mai mult timp cu ea și ai crescut cu ea. Nu cunoști o viață fără ea.

2. Îți înțelege familia ca nimeni altcineva.
Ea trece prin nebunia familiei tale cu tine. Nu există nimeni care să înțeleagă familia ta ca ea. Înțelege regulile nebunești ale părinților tăi și frustrările pe care le aduc. Poate să înțeleagă ce treceți și chiar să treceți prin ea.

3. Știi că nu trebuie să ascunzi nimic de ea.
Sora ta știe toate momentele tale jenante. De asemenea, știe tainele cele mai profunde ale tale. Nu ai nimic de ascuns de ea în acest moment. Ea știe deja totul. Și știi că nu poți să ții un secret de la ea, indiferent cât de tare încerci!

4. Dulapul ei este plin de haine pe care le poți împrumuta în orice moment.
Dulapul ei este umplut cu cele mai bune haine. Ar putea să se comporte ca și cum ar fi supărată când îi iei hainele, dar în cele din urmă nu-i pasă deloc. Ar putea chiar să se simtă puțin mândră de cât de bine arăți în hainele ei. Dulapul ei este întotdeauna deschis pentru tine, chiar dacă trebuie să te furișezi uneori.

5. Ușa ei este întotdeauna deschisă chiar și atunci când nu mai locuiți împreună.
Veți îmbătrâni și veți avea vieți proprii. Dar ușa ei va fi întotdeauna deschisă pentru tine. Puteți merge întotdeauna la ea acasă și vizita indiferent de ce. Știi unde să o găsești și ea va fi acolo pentru tine, așteptând cu brațele deschise.

6. Întotdeauna este sinceră cu tine.
Indiferent cât de mult ar putea afecta sentimentele tale, ea va fi sinceră cu tine. Dacă crede că părul tău pare oribil, îți va spune. Dacă vă urăște tinuta, vă va spune. Ea va fi complet cinstită. Cu toate acestea, atunci când te complimentează, vei ști că într-adevăr înseamnă asta. Puteți avea încredere în ea pentru a vă spune cum simte cu adevărat.

7. Vede potențialul tău mai bine ca oricine.
Îți va spune ce meriți mai bine într-o relație. Ea vă va spune că vă puteți atinge obiectivele. Știe de ce ești capabil. Ea te va împinge să fii cel mai bun.

8. Are întotdeauna cele mai bune sfaturi.
Pentru că este atât de sinceră, ea va putea să vă dea sfaturi în orice situație. Ea este, de asemenea, mai în vârstă, deci există o șansă decentă ea să fi fost acolo unde ești tu acum. Ea vă poate ajuta să lucrați cu o problemă și să găsiți o soluție. Dacă nu , ea va fi acolo să te audă și să discute despre problema ta.

9. Ea este întotdeauna acolo, chiar și atunci când nimeni altcineva nu este.
Sora ta este lângă tine, indiferent unde te afli in viata. Dacă tocmai v-ați rupt inima, ea este acolo pentru a vă mângâia. Își va face timp pentru tine indiferent de moment. Ea este acolo când ești pierdut sau ai nevoie doar de un prieten. Știi că vei avea întotdeauna un „partener în crimă”.

10. Te va pregăti în viață pentru unele momente.
Ea este mai mare decât tine și dacă vrei să recunoști sau nu, este și mai înțeleaptă. Ea vă poate spune ce vine în viața voastră și vă va îndruma prin aceste experiențe. Ea îți oferă un avantaj superior față de colegii tăi și te face mai pregătit.

loading...

Add comment