Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Morcov,lămâie și miere remediu natural pentru gripă,tuse și curăță plămânii de flegmă.Iată cum se pregătește.

Problemele pulmonare sunt destul de comune în zilele noastre.Senzația de a avea o tuse prematură este foarte incomodă. Oriunde tusea este foarte enervantă.De aceea, vă vom arăta o rețetă care vă va ajuta să eliminați flegma și tusea rapid și ușor.Și să nu uităm, că este și naturală rețeta.Este foarte simplă și vă va atenua senzația de a avea un paie în gât. Ingredientul vedetă este morcovul. Această legumă este bogată în vitamina A și este, de asemenea, o sursă importantă de vitamine C și B, precum și calciu, fier, potasiu, sodiu și fosfor.Toate aceste vitamine ameliorează și îmbunătățesc senzația de tuse, gripă, plămâni aglomerați, răceli, flegmă și disconfort în gât.

Singurele lucruri de care ai nevoie pentru a prepara acest sirop puternic în casa ta, sunt morcovi, lămâie și miere, ingrediente economice pe care majoritatea le au deja acasă. Și asta ne va ajuta să combatem cele mai frecvente simptome ale gripei și răcelii într-un mod eficient și complet natural.Și totodată curăță plămânii de flegmă.

Cojiți 5 sau 6 morcovi mari tăiați-i în mai multe bucăți și fierbeți-i în puțină apă timp de câteva minute, până când sunt moi. Se lasă la răcit, apoi se zdrobesc morcovii cu o furculiță și se adaugă sucul de la o lămâie și 4-5 linguri de miere.Amescați bine, până când toate ingredientele sunt integrate și păstrați-l la frigider într-un recipient de sticlă bine închis.Va trebui să luați între 4 și 5 linguri pe zi din acest sirop până când simptomele dispar complet.

În afară de beneficiile menționate ale combaterii simptomelor gripei și răcelii, acest simplu sirop de casă ne va ajuta să tratăm durerea articulară și inflamația. Combate stresul, calmează nervii și anxietatea. Va oferi energie. Și ameliorează gastrita, arsurile la stomac și arsurile la stomac.Morcovul este o legumă care are multe avantaje în dieta tuturor oamenilor, indiferent de vârsta lor.Pe lângă faptul că este un aliment bogat, este una dintre cele mai valoroase resurse terapeutice pentru tratarea bolilor. Morcovul este cel mai mineralizant și vitaminizant dintre toate rădăcinile, este recomandat oricărei clase de pacienți, fără nicio contraindicație.

loading...

Add comment