Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Amestecați banane,miere și apă.Tusea și bronșita vor dispărea ca prin minune.

Tusea cronică și bronșita vor dispărea foarte curând după ce veți încerca acest remediu natural foarte eficient.Cei care au suferit de tuse cronică cel puțin o dată în viață, știu exact cât de frustrante și enervante pot fi simptomele acestei afecțiuni. Și pe lângă că această efecțiune este iritantă, ea poate duce și la lipsa somnului, epuizarea corpului și poate provoca chiar vărsături și amețeli.Bronșita este încă o altă boală respiratorie obișnuită, o inflamație a mucoasei tuburilor bronșice, care transportă aerul către și din plămâni. Ambele tulburări de sănătate au fost considerate foarte dificil de tratat, chiar și de medicina convențională. Cu toate acestea, mama natură are leacul natural ideal pentru a trata aceste probleme de sănătate.

Tusea cronică, bronșita și alte probleme de sănătate similare, pot fi tratate cu succes cu acest uimitor remediu natural. Se compune din ingrediente bine cunoscute și dovedite care ajută la calmarea gâtului și a plămânilor, precum și la vindecarea tusei cronice și a bronșitei pe o perioadă foarte scurtă de timp.Acest remediu este foarte simplu, dar extrem de eficient. Vom avea nevoie doar de banane, miere și apă.Datorită proprietăților puternice ale bananelor și mierii, acest remediu poate fi utilizat atât de copii, cât și de adulți.Numeroase afecțiuni pot fi tratate eficient prin acest remediu simplu, inclusiv tuse, durerile în gât și probleme de stomac.

În primul rând puneți 400 ml de apă la fiert, până clocotește.Între timp, curațați coaja de la 2 banane și puneți-le într-un castron.Folosind o furculiță de lemn sau plastic, zdrobiți-le pentru a obține pastă cremoasă. Nu ar trebui să folosiți tacâmuri din metal, deoarece bananele tind să se întunece atunci când sunt în contact cu metalul.Adăugați piureul de banane într-un vas și turnați apa clocotită peste el. Lăsați acest amestec să se aburească aproximativ jumătate de oră.Mierea trebuie adăugată odată ce amestecul este suficient de rece, altfel își va pierde proprietățile puternice.

Acest remediu puternic trebuie consumat de 4 ori pe zi, 100 ml de fiecare dată.Ingredientele de mai sus sunt suficiente pentru prepararea unei doze zilnice. Fiecare doză trebuie să fie proaspăt preparată, în ziua consumării.Veți vedea o o îmbunătățire semnificativă a stării dumneavoastră după o perioadă de 5 zile.

loading...

Add comment