Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Amestecul care vindecă gâtul inflamat în doar două ore

Acest leac deriva din intelepciunea straveche, atunci cand oamenii se bazau pe medicina alternativa naturala pentru a combate bolile. Remediul este surprinzator de eficient: vindeca durerile in gat si inflamatia amigdalelor in doar 2 ore.

Un gât inflamat poate fi extrem de neplăcut și dureros, iar un remediu natural care să contribuie la ameliorarea simptomelor poate fi o alegere bună. Iată cum să pregătiți și să utilizați acest amestec pentru a ajuta la calmarea gâtului inflamat:

Ingrediente necesare:

 • 200 de ml de apă
 • 50 de grame de chimen
 • 1 lingură de oțet de mere
 • 2 lingurițe de miere

Instrucțiuni pentru preparare:

 1. Începeți prin adăugarea apei într-un vas și așezați-o pe foc pentru a o încălzi. Nu este necesar să o fierbeți, doar încălziți-o până când începe să se încălzească ușor.
 2. Adăugați chimenul în apa încălzită. Chimenul are proprietăți antiinflamatoare și poate ajuta la calmarea gâtului inflamat. Lăsați chimenul să fiarbă în apă timp de aproximativ 5-10 minute.
 3. După ce ați fiert chimenul, opriți focul și lăsați lichidul să se răcească puțin, dar nu îl lăsați să se răcească complet.
 4. Strecurați lichidul pentru a îndepărta semințele de chimen și transferați-l într-un recipient curat.
 5. Adăugați oțetul de mere și mierea în lichidul de chimen cald. Ambele ingrediente au proprietăți antiinflamatoare și pot ajuta la calmarea iritației gâtului.
 6. Amestecați bine până când toate ingredientele sunt complet omogenizate.

Mod de utilizare:

 • Luați o lingură din acest amestec la fiecare 2-3 ore sau după necesitate. Puteți înghiți amestecul treptat sau să-l folosiți ca un gargară pentru a clăti gâtul inflamat. Gargară este eficace pentru a ajunge la zonele afectate ale gâtului.
 • Continuați să utilizați acest amestec până când simptomele de inflamație a gâtului se ameliorează. Dacă simptomele persistă sau se agravează, este întotdeauna recomandat să consultați un medic pentru evaluare și tratament suplimentar.

Este important să aveți în vedere că acest remediu natural poate fi folosit pentru a ameliora simptomele gâtului inflamat, dar nu înlocuiește un tratament medical adecvat în cazul unor infecții severe sau persistente ale gâtului. Dacă aveți îngrijorări cu privire la sănătatea gâtului, consultați întotdeauna un profesionist medical pentru evaluare și sfaturi.

loading...

Add comment