Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un model cu sindromul down demonstrează că frumusețea nu este neaparat fizică,ci vine din interior

Dacă există cineva care știe ce vrea să viseze și să realizeze, este Chelsea Werner. O tânără cu sindrom down care ne demonstrează că nimeni nu ar trebui să judece aparențele și că oricine își poate realiza visele.În ciuda ideilor preconcepute despre sindromul Down, nu numai că a devenit un model de renume internațional, ci și o campioană olimpică de 4 ori.

Chelsea s-a născut în Danville, California și a crezut că nu poate merge până la vârsta de aproape 2 ani, din cauza sindromului Down. Cu toate acestea, părinții ei au încurajat-o prin înscrierea la mai multe sporturi diferite, iar în final energia pozitivă a competițiilor de gimnastică a făcut-o să viseze să devină gimnastă. Și-a început cariera sportivă la vârsta de 8 ani, indiferent de avertismentele medicilor că va avea întotdeauna un ton muscular scăzut.Și rapid a devenit campioană mondială.

„Sunt o persoană foarte pozitivă și nu văd lucrurile ca fiind limitări. Sunt foarte încăpățânată și muncesc foarte mult. Modul în care m-au crescut părinții m-a făcut să mă simt bine cu mine, ”a spus tânăra Chelsea.

Devotarea, perseverența și sacrificiul au determinat-o să devină un sportiv de renume. A câștigat Campionatul Național de Olimpiadă Specială din SUA de 4 ori.Dar apoi a descoperit și lumea modei.

În timp ce cariera sa de gimnastă profesională a continuat, perseverența și determinarea ei caracteristică au făcut-o să bată la ușile numeroaselor agențiilor de modeling.We Speak este o agenție cu sediul în New York, care se străduiește pentru o schimbare pozitivă în reclamele de modă, aducând o perspectivă pozitivă, un stil de viață sănătos și funcții unice pentru aparatul foto.

Și Chelsea este exemplul perfect.Ea arată că a fi unic este mult mai mult decât a fi ceea ce oamenii etichetează drept „perfect”. Acum, cu succesul ei incredibil, aduce mai multă diversitate în industria modei.Mii de like-uri și comentarii pe care le primește Chelsea pe conturile sale de socializare active demonstrează că este timpul pentru o schimbare pozitivă în industria modei.

loading...

Add comment