Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bunica mea,cea mai frumoasă stea din cer

Bunica mea a fost cel mai bun cadou pe care mi l-au putut oferi mama și tata.A fost cea mai prețioasă comoară a copilăriei mele pe care încă o dețin și astăzi în suflet.Și deși îmi lipsește în fiecare zi și îmi este dor de ea, o simt ca și cum ar fi cu mine, cu moștenirile și lecțiile ei.Moștenirea ei a fost atât de imensă în ființa mea încât o simt prezentă în fiecare moment. În fiecare seară când îmi este dor, pur și simplu privesc cerul. Pentru că știu foarte bine unde pot găsi acea lumină tandră care îmi luminează pașii.

Privesc cerul cu admirație și o oarecare nostalgie. Pentru că, între lacrimi și tristețe, știu că bunica mea este acum cea mai frumoasă stea din cer, cea mai mare dintre toate și cea care se evidențiază în mod natural pentru frumusețea sa.Chiar și fără prezența ei fizică, ea a devenit modelul meu și exemplul vieții de urmat.

Bunica mea nu va muri niciodată, ea va trăi adânc în inima mea. Deși uneori este posibil să nu o văd, știu că va fi mereu acolo. Ea nu va muri niciodată în inima mea, căci are darul eternității și al nemuririi. Poate fi pur și simplu invizibilă pentru a se odihni.Ea este cea care m-a învățat despre confidențialitatea secretelor noastre și despre valoarea zâmbetului persoanei dragi. Era plină de devotament și afecțiune, debordantă de dragoste, nelimitată și infinită. Pur și simplu de nedescris.

Ea este încă astăzi aici, luminându-mi destinul, îndrumându-mi pașii. Din cer. Și distanța nu contează, deoarece are darul de a fi mereu lângă mine, să mă însoțească și să mă sprijine ca întotdeauna. Și neputința de a o atinge nu contează, din moment ce știu că încă pot conta pe ea datorită măreției moșteniri pe care mi-a lăsat-o după plecarea ei.Strălucește așa cum numai tu știi cum să faci, frumoasa mea bunică.Voi privi mereu acea stea, sperând să te văd, continuând să te iubesc, simțind că nu ai părăsit niciodată din această lume și știind că ești încă aici, pentru că nu ai reușit să pleci cu amintirile mele.Lupt în fiecare zi pentru ca esența ta să nu dispară. Ești încă cu mine, pentru totdeauna.

loading...

Add comment