Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă vrei ca oamenii să aibă încredere în tine, fii cinstit

Majoritatea oamenilor au două versiuni ale lor. Există versiunea pe care o prezintă lumii și apoi există versiunea de sine, versiunea adevărată, pe care o păstrează ascunsă adânc.Sigur, toată lumea își ține o parte din el aproape de piept. Este perfect normal.

Vrei ca oamenii să aibă încredere în tine?Ei bine, trebuie să fii sincer.Oameni cu adevărat autentici, persoanele cu care doriți să vă înconjurați, nu le pasă de unghiul tău perfect dintr-o poză sau de ceea ce scrieți pe rețelele de socializare despre voi.Ei doresc să se adreseze persoanei care sunteți, deoarece acesta este singurul mod în care puteți avea încredere în cineva.Este ușor să te simți ca persoana pe care o faci nu este cineva care merită cunoscut, merită iubit și merită să fii în preajmă. Știm fiecare lucru rău despre noi înșine, tot ce am încurcat, de fiecare dată când am spus un lucru greșit. Însă este probabil ca să respingi aceste proporții. Dacă cineva nu te place, oricum nu este persoana pe care o dorești în viața ta.

În schimb, începe să împărtășești cu oamenii din viața ta ceea ce te face să bifezi. Arată lumii filozofiile tale personale. Povesteste-ne despre ce a mers bine, ce a mers prost, ce gândești, ce simți. Povestiți-ne despre vremurile în care ați câștigat și ați pierdut. Spune-ne ce este cu adevărat în mintea ta.

Spune-ne ce vrei de fapt. Spuneți-ne ce carieră doriți, ce doriți să studiați, unde doriți să călătoriți, pe cine doriți să cunoașteți, tipul de persoană pe care doriți să o iubiți.Acest gen de onestitate te poate lăsa să te simți vulnerabil.Dar dacă nu ești niciodată vulnerabil, cum poți aștepta ca cineva să aibă încredere deplină în tine?

Oamenii autentici din viața ta ar trebui să poată să te privească ca pe o persoană cu adevărat deschisă, cineva care nu ar minti. Cineva care este adevărat pentru ei înșiși și pentru tine.Dar, pe măsură ce vă deschideți, aveți grijă să nu vă lăudați sau chiar mai rău, să vă umiliți.Voi, care vă arătați lumea, vă poate fi reconfortant, dar oamenii care se apropie cu adevărat de dvs., în cele din urmă, își vor da seama de adevăr.Așa că spuneți adevărul și oamenii vor avea încredere în tine.

loading...

Add comment