Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să fii singur nu este înfricoșător, este înfricoșător să rămâi cu persoana greșită toată viață

Singurătatea este atât de înspăimântătoare pentru oameni, deși nu există niciun motiv pentru asta, pentru că totul depinde de tine dacă va fi bine sau nu.Singurătatea nu este un lucru atât de înfricoșător.Dacă începi o relație doar pentru a nu fi singur, este mult mai înfricoșător.Să faci o alegere greșită și să termini cu persoana greșită nu este deloc ușor.Societatea noastră este obsedată de relații.Iar de multe ori, poate că te simți rușinat dacă nu faci parte dintr-un cuplu.Dar, este mult mai bine să fii singur decât să fii blocat cu cineva care nu te iubește din toată inima.

Petrecerea timpului singur poate fi vindecătoare, dar petrecerea timpului cu un om care nu te respectă distruge sufletul. Când ești cu persoana greșită, încă există un sentiment extrem de specific al singurătății, deoarece nu sunteți singur tehnic și totuși așa vă simțiți. Se simte chiar mai rău decât să fii singur.Pe de altă parte, există cu siguranță ceva înfricoșător în a-ți da seama că partenerul tău nu te respectă sau nu-ți pasă de tine.

Singurătatea se poate simți mai rău noaptea, dar te vei simți chiar mai singur cu cineva care nu este potrivit pentru tine.Nu stați cu cineva doar pentru a nu dormi într-un pat gol. Trezirea dimineții alături de cineva care nu este angajat cu tine este un sentiment oribil.

Manevrarea dezamăgirilor și calmarea de unul singur, este o muncă grea, dar este mult mai grea atunci când partenerul este sursa durerii tale.Când ești singur, poate nu ai parte de sprijinul emoțional care vine cu un partener.Trebuie să fii mai rezistent emoțional pe cont propriu, ceea ce poate fi uneori dificil.Cu toate acestea, a fi cu un tip greșit este mult mai rău, pentru că va provoca probleme suplimentare.Relațiile toxice te pot lăsa cu cicatrici emoționale și cu un sentiment de neîncredere în ceilalți.Să te confrunți cu defectele și punctele slabe este o provocare când ești singur, dar este mai rău când te afli cu cineva care te critică tot timpul.

Poate că viața alături de un partener poate părea mai ușoară, dar este defapt mult mai grea dacă ești cu omul greșit.De aceea, este mult mai bine să rămâi singur atât timp cât este nevoie pentru a întâlni omul potrivit, decât să rămâi cu persoana greșită toată viață.Vei avea mult mai mult de suferit.

loading...

Add comment