Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când cel de lângă tine vrea să plece,lasă-l să plece

Dacă cineva vrea să plece din viața ta, trebuie să îl lași să plece.Nu trebuie să-l convingi să rămână și nici nu ar trebui să vrei. Ne petrecem toată viața construind relații doar pentru ca mai apoi să urmărim cum se destramă. Pasiunea și efortul se sfârșesc în dezamăgire atunci când cineva se ridică și îți părăsește nepăsător viața, la fel de ușor cum au intrat în ea.

Mă întreb uneori dacă este mai bine să nu simți nimic deloc decât să simți totul, atât de mult, deodată.Fie că cineva intră în viața ta pentru un minut, o oră, o săptămână, o lună, un an sau o viață, ne atașăm de acești frumoși străini în speranța că vor rămâne în jur. Ne dezvoltăm rapid lângă ei, având încredere în ei pentru a avea grijă de inimile noastre, dar uneori acești oameni nu îndeplinesc standardele pe care le stabilim atât de sus.„Realul” iese în lumină, simplu ca ziua, pentru a putea vedea și vă întrebați dacă fiecare cuvânt pe care vi l-au vorbit vreodată este real? Dacă toate acțiunile pe care le-au făcut au fost autentice? Dacă au simțit vreodată chiar așa cum au spus că au făcut-o?

Încercarea de a convinge pe cineva de valoarea ta poate deveni o obsesie bolnavă. Încercăm și încercăm, luptăm pentru a ajunge la inima acelei persoane, luptăm pentru o mică uncie de încredere, dar niciodată nu o obținem. Întotdeauna am spus că oamenii vin în viața ta la un anumit moment dintr-un anumit motiv, dar nu am înțeles niciodată de ce pleacă oamenii. Cum ar putea cineva să fie atașat periculos de cineva și să se răzgândească instantaneu? Nu vom avea niciodată aceste răspunsuri, nu-i așa? Mintea celorlalți se schimbă mereu și la fel de greu pe cât încercăm să înțelegem, pur și simplu nu o vom face niciodată.

Nu puteți să-i lipsiți cuiva, căruia nu îi este dor de tine.Nu poți iubi pe cineva care nu dorește să fie iubit de tine. Nu puteți forța pe cineva să vadă ce doriți să vadă. Deci, dacă cineva vrea să părăsească viața ta, trebuie să îi lași să plece.Despărțirea nu este niciodată ușoară, dar trebuie să ne confruntăm cu ea la un moment dat în viață.

loading...

Add comment