Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinii nu sunt doar animale de companie, ei sunt parte din familie

Auzim din ce în ce mai des să se spună că persoanele care nu au avut niciodată un animal de companie, nu știu ce este iubirea adevărată, pură și necondiționată.Genul acela de iubire care este oferit pentru nimic în schimb.Este o iubire lipsită de resentimente și care, în liniște, prin detaliile mai mici, ne face viața mai liniștită, plăcută și autentică.Mulți cred că un câine este doar un animal de companie care locuiește cu noi, pe când ei defapt sunt un membru al familiei noastre și o parte esențială a ei.

Este probabil ca pentru multe persoane această idee să fie dificil de înțeles, mai ales dacă înțelegem cuvântul familie ca o legătură în care sângele împărtășit este ceea ce stabilește relația.Dar, uneori legătura de sânge nu este suficientă pentru a „crea o familie”. Există multe relații bazate pe reciprocitate, pe obligațiunile care devin semnificative și pe autenticitatea de zi cu zi care aduce oamenii împreună. Acest lucru este la fel de adevărat și cu oamenii ca și cu animalele.

Toată emoția pozitivă, indiferent de unde provine, ne îmbogățește și ne ajută să creștem. Deci, este bine dacă dăm câinilor noștri un loc pe canapea chiar lângă partenerul nostru sau copiii noștri. Ei nu pot să aducă decât efecte pozitive vieții noastre.Ei fac parte din viața noastră emoțională.Au anumite intuiții și știu rapid când suntem triști și supărați.Din acest motiv, îi îmbrățișăm și îi includem în viața noastră.Îi recunoaștem ca o parte intimă a lumii noastre mici. Ca parte a familiei noastre.Ei trebuie considerați ca membri ai familiei. Ei sunt mângâierea noastră emoțională zilnică.Ei ne oferă alinare.Sunt confidentii noștri tăcuți, mângâierea tristeții noastre, și în același timp cei care ne înveselesc și ne relaxează.

Când formăm o legătură strânsă cu câinele nostru, familia noastră devine mai mare. Inimile noastre devin mai puternice. Grija pentru ei este o datorie, dar a-i iubi și a fi iubit în schimb este cel mai mare privilegiu.Atunci când ne trezim dimineața și ei sar în sus de bucurie și ne pupă peste tot, ne dăm seamă ca noi sunt centrul existenței lor.Greșelile noastre nu contează, momentele noastre de nepăsare, aspectul nostru fizic și orice s-a întâmplat în trecutul nostru. Animalele noastre de companie trăiesc doar în momentul prezent și știu doar să ne arate că merităm să fim iubiți, indiferent de situație.Sunt creaturi fidele care fac din viața noastră de zi cu zi o aventură plină de povești amuzante și momente amuzante. Ei vor ocupa întotdeauna un loc special în inimile noastre.

loading...

Add comment