Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În viață nu se programează nimic, ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla

De cele mai multe ori, atunci când crezi cred că ai emoțiile sub control, de obicei greșești. Acest lucru se datorează faptului că ești excesiv de prudent cu emoțiile tale, ceea ce te determină să încerci să forțezi situațiile și să pierzi controlul complet. Reprimarea, negarea, ascunderea sau suprimarea sentimentelor în loc să le lași să crească te împiedică să te asculți și să te cunoști mai bine.Dacă vrei să oprești timpul, fie să-l accelerez, să fugi doar pentru a regreta mai târziu, pentru a nega sinceritatea în timp ce o cauți la alți oameni. Iar apoi ești conștient de cum ai pierdut oportunitățile. Ai lăsat să treacă mașinile și trenurile care ți-ar fi putut aduce fericirea.

Forțarea lucrurilor produce întotdeauna o stare de disconfort și nemulțumire care se ascunde în tine și se transformă în energie negativă. Dacă încercați să faceți acest lucru, veți plăti un preț ridicat pentru că negativitatea pe care o simțiți în interior se poate transforma într-o epuizare fizică și mentală.

În viață trebuie să lași lucrurile să se întâmple în mod natural, să decurgă așa cum trebuie.Atunci când te eliberezi de așteptări și lași lucrurile să se întâmple așa cum trebuie, atunci totul începe să se potrivească. Zidurile se descompun și lucrurile încep să se întâmple în mod natural.Asta nu înseamnă că trebuie să iei decizii pripite, pe neașteptate.Lasă viitorul să se dezvolte în armonie, fără a încerca să-l eviți sau să-l schimbi înainte să se întâmple.

Viața se schimbă constant și imprevizibil.Trebuie să vă amintiți că totul este temporar și că chiar timpul necesită timp. Programând, grăbind, obsedând și cerând prea mult din ea se pot întoarce împotriva voastră. Trebuie să aveți răbdare, astfel încât orice trebuie să se întâmple, după ce ați decis să așteptați, se va întâmpla cu siguranță mai devreme sau mai târziu.Doar nu încetați să luptați niciodată în ceea ce credeți cu adevărat.Chiar dacă planurile nu vă reușesc, chiar dacă viitorul visat nu se va transforma într-o realitate, este în regulă. Totul va fi în regulă, pentru că totul se va întâmpla cum a fost menit să se întâmple.

loading...

Add comment