Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragi părinți, dacă doriți să creșteți copii fericiți și de succes, lăsați-i în pace și aveți grijă de viața voastră!

Ca părinți, avem vise mari pentru copiii noștri.Vrem ca ei să fie inteligenți, astfel încât să poată merge după ceea ce vor în viață și au șanse rezonabile să le obțină. Vrem ca ei să crească pentru a fi amabili, blânzi și să devină oameni de succes.De aceea, tot mai mulți părinți le dau meditații copiilor, își asumă de multe ori ei responsabilitatea care le aparține copiilor, îi duc în fiecare zi la școală, pentru a nu căra ghiozdanul mult prea greu pentru ei, iar în timpul școlii merg la diferite cursuri, astfel încât să nu le rămână timp pentru a-și trăi copilăria.Ei bine, noi nu suntem de acord cu asta și considerăm că societatea a devenit „fixată” cumva pe copii.Asta nu înseamnă că trebuie să-i negrijezi de tot.Înseamnă doar că trebuie să-i lăsați în pace, să devină responsabili de mici și sp aveți grijă de viața voastră.

Nu vă faceți griji cu privire la creșterea copiilor fericiți.
În căutarea noastră disperată de a crea copii fericiți, s-ar putea să presupunem o povară morală greșită. Mă simt ca un obiectiv mai bun și, îndrăznesc să spun, unul mai virtuos, să mă concentrez pe a face copii productivi și copii morali și pur și simplu să sper că fericirea va veni la ei în virtutea bunului pe care îl fac și a iubirii ei simt de la noi. Cred că dacă am fi făcut-o cu toții, copiii ar fi în continuare în regulă, la fel și părinții lor – posibil în ambele cazuri și mai bine.Repet, părinți, dacă doriți să creșteți copii fericiți și de succes, căutați-vă propriile interese și sensuri în viață.Trăiți în primul rând pentru voi și apoi pentru ei.

Nu învercați să le oferiți copiilor ceea ce va lipsit dvs. in copilărie.
Și aici nu ne referim la lucruri materiale.Ci la dorințele copiilor sau interesele lor.Spre exemplu, dacă dvs. ați dorit să deveniți doctor, dar nu ați reușit, nu este bine să-i impuneți neaparat copilului acest lucru. Trebuie să-l lăsați singur să decidă ceea ce dorește în viață și ce este mai bine pentru el.Dacă încercați să-i protejați excesiv, îi lipsiți de posibilitatea de a dobândi propria experiență și nu le permiteți să se maturizeze și să-și realizeze potențialul.

loading...

Add comment