Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Capricorn

În dragoste, Capricornul este la fel de precaut și rezervat ca și în alte zone ale vieții.Nu sunt ușor de câștigat. Ei sunt pur și simplu timizi și rezervați, liniștiți, care nu-și dezvăluie sentimentele nimănui. Ei pot da impresia că nu sunt interesați, totuși, atunci când îi cunoașteți, ei pot fi foarte calzi și iubitori.Sub masca, Capricornul poartă alte măști. Poate dura mult timp pentru a descoperi persoana adevărată de dedesubt.

Când este într-o relație, sau mai ales într-o căsătorie, un Capricorn este puternic, loial și devotat.El va da tot ce e mai bun pentru ca lucrurile să meargă perfect. Capricornii își dedică cea mai mare parte din tinerețea lor carierei și odată ce au reușit, atunci ei se dedică iubirii și familiei. Înainte de a se angaja într-o relație, ei vor trebui sa se simta in siguranta cu iubitul lor. Casa și familia joacă un rol important în viața unui Capricorn. Ei se așteaptă la aceași devotament și loialitate față de familie de la partenerul pe care îl au.Ei adoră familia și devin adesea mai sentimentali în timp.

Capricornii au nevoie de un partener pentru a îi încuraja, în special în perioadele lor de depresie. O potrivire bună pentru Capricorn este o persoană care poate împărtăși idei optimiste cu ei. Un soț sau un iubit al cărui optimism echilibrează foarte mult pesimismul capricornului va fi un parteneriat plin de satisfacții.

Capricornii sunt virtuosi, romantici, loiali, fiabili și calzi. Este nevoie de o relație foarte strânsă pentru a scoate căldura și natura iubitoare la suprafață. Ei au nevoie de încredere și, de asemenea, oferă multă motivație partenerilor lor să aibă încredere în ei. Acesta este unul dintre cele mai sigure semne atunci când vine vorba de o căsătorie de lungă durată.

loading...

Add comment