Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea femeii obosite. Pilda pe care orice femeie ar trebui să o știe.

Aș dori să vă spun o poveste despre o femeie care și-a schimbat viața. La începutul carierei, a muncit incredibil, dar părea să nu avanseze. A avut grijă săracă de ea și le-a permis altora să dicteze practic tot ceea ce a făcut. Se simțea deprimată, uzată și nesănătoasă. Nu avea timp pentru ea însăși și era singură și deconectată de realitate.În cele din urmă, într-o zi și-a dat seama că nu mai are cum să iasă și că trebuie să învețe cum să se ridice pentru ea însăși. Din acel moment, a început să se prezinte pentru viața ei ca avocată proprie și a încetat să mai permită tuturor celorlalți să-i mai spună ce are de făcut.Astăzi, are succes în carieră, se simte mulțumită de suflet și este înconjurată de familie și prieteni iubitori.

Ea își dedica viața pentru a se asigura că toți cei din jurul ei sunt fericiți, mulțumiți și bine.Doar că toate aceste lucruri care o făceau să se simtă responsabilă pentru cei din jur au făcută să fie complet epuizată, obosită, izolată de prieteni și familie.Iar această oboseală emoțională și intelectuală pare să afecteze atât de multe femei din lume.Este o epuizare.

Chiar dacă femeile au obiceiul să-și facă griji pentru multe lucruri, cum ar fi copiii, soții, curățenia, mâncarea, locul de muncă și multe alte lucruri, acestea le epuizează în cele din urmă.Încearcă să-i mulțumească pe toți cei din jur, dar uită să se mulțumească pe ele.Ar trebui să nu se neglijeze și să uite de activitățile lor preferate.Să iasă cu prietenele în oraș, să meargă la un salon de înfrumusețare, să facă un masaj de relaxare sau alte lucruri de acest gen.Studiile de la Universitatea Stanford au concluzionat că femeile au nevoie să mențină conexiunile cu prietenele mai mult decât bărbați, deoarece acest lucru crește serotonina, hormonii de bază pentru fericire.Chiar dacă sunt căsătorite și au copii, pentru sănătatea lor, ele ar trebui să iasă cu prietenele cel puțin de două ori pe săptămână.Acest lucru aduce o stare psihică mai bună, mai puțină anxietate și un risc mai mic de depresie. Un prânz sau chiar și o cafea cu prietenele, câteva ore de discuții relaxate, o sesiune de cumpărături, sunt de ajuns ca să te bucuri de efectele hormonilor fericirii.

loading...

Add comment