Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îmbătrânesc frumos doar cei care se iartă și se iubesc reciproc

Ați putea acumula ani de zile în corpul vostru și pe fața voastră, dar puteți rămâne tânăr la inimă și să nu lăsați câțiva ani să cântărească spiritul vostru. Acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut vreodată la cineva.Nu este atât de rău să îmbătrânim, ba chiar din contră este o etapă a vieții noastre care poate fi foarte frumoasă.

Îmbătrânesc împreună cei care nu țin cont de vorbele lumii și de părerile celor din jur.De la tineri distractivi până la bătrâni și înțelepți – fiecare minte și experiență trăită este ceva pe care îl puteți împărtăși cu cea mai importantă persoană din viața ta.Îmbătrânesc împreună cei care nu se îndepărtează unul de altul de la prima ceartă.Certurile sunt ceva firesc într-o relație, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la persoana iubită de la o simplă ceartă.Certurile fac ca relația să fie mai de lungă durată.Ridurile doar marchează unde au fost zâmbetele.Ele nu sunt, decât povestea vieții tale.La urma urmei, ridurile sunt o expresie a personalităţii tale. Ele arată cât de mult râzi, te întristezi sau cât de mult stai încruntată.

Îmbătrânesc împreună cei care nu pleacă unul de lângă celălalt în momentele grele.Cei care trec împreună peste orice obstacol.Cei care au grijă unul de celălalt când sunt bolnavi,cei care se susțin în orice și cred în visele și dorințele celuilalt.Cei care nu sunt geloși și le oferă partenerilor libertatea de a face ceea ce-și doresc cu adevărat, de a-și urma visele.

Îmbătrânesc împreună doar cei care se iartă și se iubesc reciproc.Cheia unei relații de lungă durată este dragostea, care durează în timp ce e reciprocă și sinceră.Relațiile de iubire necesită iertare, pentru că fiecare greșește și are nevoie de iertare și înțelegere. În dragoste nu e loc de orgoliu și mândrie. Aici se cedează, se ascultă, se iubește sincer.Acolo unde este lipsă de reciprocitate și sinceritate, nu poate fi nimic durabil, mai devreme sau mai târziu tot ce a fost clădit se risipește. Rămân doar amintirile și regretele.

loading...

Add comment