Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi

Fericirea nu este neapărat necesară pentru noi, dar am aflat recent că numai fericirea nu este suficientă pentru a ne simți împliniți. Din păcate, urmărirea fericirii este foarte obișnuită în aceste zile, iar majoritatea dintre noi nu înțelegem de ce fericirea nu este suficientă pentru a ne mulțumi cu viața.Tindem să urmărim fericirea ca și cum ar fi ceva de atins, ceva pe care ar trebui să-l urmăm să-l realizăm.

De aceea, de multe ori uităm să fim fericiți, ne stresăm prea mult din tot felul de lucruri nu neaparat importante, iar acest stres poate duce chiar la boală.Stresul ne afectează pe toți. Primul pas pentru controlul stresului este acela de a cunoaște simptomele stresului. Dar recunoașterea simptomelor de stres poate fi mai greu decât crezi. Cei mai mulți dintre noi sunt atât de obișnuiți cu a fi stresați, de multe ori nu știm că suntem stresați până când suntem la punctul de rupere.Stresul este peste tot. Și în timp ce un pic de stres este OK – un anumit stres este de fapt benefic – prea mult stres vă poate dăuna și vă poate face rău, atât mental cât și fizic.

Te-ai simtit vreodata stresant, deprimat si scurs pana la punctul in care nu poti functiona corect? Aceasta este inima și mintea care trimit semnale că trebuie să fiți reîncărcat, trebuie să vă vindecați pentru a vă întoarce din nou pe pistă. Dar cum putem să ne evităm de o astfel de defalcare?

Răspunsul este „fericirea”. S-ar putea să nu avem nici o putere de a controla problemele și provocările care vin în calea noastră, dar adevărul este că poți lupta cu toate aceste probleme când păstrezi o perspectivă pozitivă asupra vieții. Cu alte cuvinte, trebuie să fii fericit.

Fiecare persoană are un standard diferit de fericire. Poate că majoritatea dintre noi au o mentalitate că „Fericirea va veni când am reușit un succes în viață”. Dar este adevărat? Chiar trebuie să avem succes pentru a fi fericiți? Și dacă deja reușim, ne va face automat o persoană fericită? Nu chiar! Oamenii tind să fie mai fericiți și asta ne face greu să ne facă mulțumiți. Deci, când vei fi cu adevărat fericit? Cheia este că trebuie să-ți dai seama că fericirea pe care ți-ai dorit-o este acolo, adânc în tine; nu în alte persoane, bani sau situațiile din jurul vostru. Puteți obține propria ta fericire atunci când faceți pace cu voi înșivă.

Iată câteva sfaturi despre cum găsiți și simțiți fericirea în viață:
1. Găsiți-vă sensul vieții.
Trebuie să încercați să vă amintiți și să descoperiți care este scopul dvs. adevărat din viață și să începi să-l trăiești.
2. Umează-ți chemarea.
Fă lucruri care te fac fericit, hobby-ul tău se poate transforma în profesia ta, cine știe.
3. Petrece timp de calitate cu prietenii.
Râdeți cu voce tare, glumiți sau împărtășiți cele mai adânci gânduri.
4. Stați departe de gândurile rele.
Nu vă otrăviți mintea cu sentimente toxice, cum ar fi mânia, invidia și altele, deoarece vă vor alunga fericirea.
5. Trezește-te în fiecare dimineața mulțumit.
Fii recunoscător și învață de la viață să fii o persoană mai bună.

loading...

Add comment