Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un bărbat adevărat nu face o femeie să sufere,el are grijă de ea.

Un bărbat poate să-și găsească tot felul de scuze atunci când își jignește femeia de lângă el, cum ar fi că era beat sau că și-a pierdut controlul din cauza nervilor.Când un om nu simte că are putere asupra propriei sale vieți, el poate folosi cuvinte urâte sau bătaia pentru a încerca să controleze viața altei persoane. Este firesc ca cineva să își dorească să-și controleze propria viață în mod normal, dar este greșit să încerce și să controleze viața altcuiva, în special cu acest comportament.

Bărbații care insultă femeile sunt bărbații slabi.Iar acest comportament este ca un semn al masculinității „rele” care se hrănește în ei încă din copilărie.Unii bărbați cred că au un „drept” la anumite lucruri – la o soție „bună”, la fii, la luarea tuturor deciziilor din familie – doar pentru că sunt bărbați.El consideră că trebuie să controleze tot ceea ce face femeia.Ei bine, nu este deloc așa.Are o idee greșită despre ce înseamnă să fii bărbat.Bărbatul cu femeia sunt egali într-o căsnicie sau într-o relație.De aceea, nu trebuie să o facă pe femeie să se simtă jignită sau lăsată pe dinafara în luarea anumitor decizii.

Femeia trebuie iubită și respectată de către partenerul ei.Cu toții avem nevoie de dragoste și respect. Dacă nu vom înțelege această ideea, vom rămâne singuri. Deoarece, va veni un moment când vei regreta că ai jignit-o și vei vedea cât de strălucitor îi arată zâmbetul fără tine. Cât de sus își ține capul fără tine. Și când o femeie te părăsește din propria inițiativă, nu se va mai întoarce.

Un bărbat adevărat, care se respectă pe sine, nu-și va jigni femeia.Nu o va înjosi și nu o va face niciodată să se simtă prost.Pentru că el a ales-o.El s-a îndrăgostit de ea și i-a promis că va avea grijă de ea, va fi corect și de încredere.El o va încuraja de foecare dată și va fa alături de ea.Un bărbat adevărat nu rănește inima unei femei. El poartă grija celei pe care o iubește și face tot posibilul să o aibă mereu în sub protecția sa.

loading...

Add comment