Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața nu are limite, cu excepția celor pe care ți le impui singur. Povestea fondatorului KFC

O să începem prin a povesti o întâmplare reală, și anume viața tumultoasă a celebrului fondator Kfc.

Pe când avea 5 ani, tatăl lui a murit. La 16 ani, s-a lăsat de școală. La vărsta de 17 ani, a ajuns să piardă deja 4 locuri de muncă. La 18 ani, a întâlnit o fată și s-a căsătorit. La 19 ani, a venit pe lume primul său copil, o fată. Pe când avea 20 de ani, soția lui l-a părăsit și a fugit în lume cu altul și a luat cu ea și fiica lor. Când a ajuns la vărsta de 26 de ani, și-a pierdut din nou jobul, unul cât de ct bine plătit, în vânzări. Până la urmă, soția lui s-a întors la el acasă cu fetița. Ajuns la vârsta de 65 de ani, s-a pensionat, cu o pensie lunară de 105 dolari, deci aproximativ 400 de lei. La un moment dat, a devenit foarte deprimat și a vrut să se sinucidă. Atunci și-a dat seama că era un lucru pe care îl făcea mai bine decât oricine altcineva, gătitul. A cumpărat un pui și l-a prăjit după rețeta lui proprie. A mers din ușă-n ușă să-l vândă vecinilor săi din Kentucky. Acest em este Colonelul Sanders, fondatorul marelui lanț de restaurante KFC. Ți-aduci aminte că voia să se sinucidă la vărsta de 65 de ani? Și bine că nu a făcut-o. Pe când împlinea 88 de ani, KFc devenise o companie multi națională. Această poveste ne învață că nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt. Viața te pune de multe ori la încercare. Crede în tine, muncește din greu și țintește cât mai sus.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.