Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Chiar dacă trăim vremuri mai diferite decât cele cu care eram obișnuiți, să nu lăsam zâmbetul și speranța să dispară

Chiar dacă trecem cu toții printre momente dificile în acest an, nu trebuie să ne pierdem speranța și zâmbetul de pe față.Așa este viață.Trăim vremuri frumoase, dar uneori trăim și vremuri mai puțin frumoase față de cele cu care eram obițnuiți.

Dar un lucru știm sigur.Cu toții vrem să fim fericiți.Dar uneori ne gândim la fericire ca la un lucru care ni se întâmplă – ceva asupra căruia nu avem control. Este ușor să conectăm ideea de fericire cu situația în care ne aflăm. S-ar putea să ne spunem „Dacă numai lucrurile ar fi diferite, atunci aș fi fericit”.

Dar, în mare parte fericirea depinde doar de noi.Unii oameni au o natură fericită în mod natural. Cu toții cunoaștem oameni care sunt veseli și optimiști de cele mai multe ori. Personalitățile lor încântătoare îi facilitează să fie fericiți.Fericirea este mai mult decât un sentiment bun sau un chip zâmbitor.Este sentimentul de a te bucura cu adevărat de viața ta și de dorința de a profita la maxim.

Oamenii cu speranță și cu zâmbetul pe față trec mult mai ușor peste obstacole.Ei au mai mult succes în viață.Ei sunt mai buni la atingerea obiectivelor.Sunt mai sănătoși și trăiesc mai mult.Pe lângă faptul că ne simțim bine, emoțiile pozitive fac lucruri bune pentru creierul și corpul nostru.Acestea scad hormonii de stres, ajută la calmarea anxietății și a depresiei și îmbunătățesc sistemul nostru imunitar.Deci, prin urmare, cu cât suntem mai pozitivi în viață, cu atât suntem mai sănătoși.Emoțiile pozitive în fiecare zi, au un efect mare asupra fericirii și bunăstării noastre.De aceea este atât de important să facem lucruri care să ne ofere sentimente pozitive.Chiar și acțiuni simple precum jocul cu un copil sau cu un animal de companie, un joc de cărți sau remi alături de familie sau ieșirea la plimbări în aer liber pot inspira aceste sentimente.

Să nu lăsam niciodată să dispară zâmbetul și speranța din viața noastră! Speranța moare ultima.Ea e cea din urmă scânteie care se stinge.Să sperăm că în cele din urmă totul va fi bine, problemele se vor rezolva, iar viața noastră va reveni la normal.Totul nu e să învingi, totul e să lupți până la capăt.

loading...

Add comment