Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când o mamă se roagă pentru copilul ei,Dumnezeu ascultă cu dragoste și răspunde

Dragostea unei mame reflectă cea a lui Dumnezeu, lipsită de sine, de durată și necondiționată.Mama joacă un rol vital în lumea noastră.Fără compasiunea și iubirea mamelor, unde am fi noi?

Mama vine în toate formele, dimensiunile și vârstele. Unii dintre noi aveam mame tinere, alții au mame mai în vârstă. Dar, indiferent de vârsta sau felul cum arată mama noastră, știu ceva ce au în comun toate mamele. Când se deschid porțile iadului, când lumea se destramă, nu este nimic mai puternic decât dragostea unei mame pentru copiii ei.Dragostea unei mame pentru copiii ei este una dintre cele mai puternice forțe din această lume.

Când o mamă se roagă pentru copilul ei,Dumnezeu ascultă cu dragoste și răspunde.Dragostea lui Dumnezeu este atât de puternică datorită relației Sale cu cei pe care îi iubește.Atunci când noi ne naștem devenim copiii lui Dumnezeu.Intrăm într-o relație nouă și specială cu Dumnezeu. El are o dragoste specială pentru copiii Săi. La fel cum o mamă are o dragoste specială pentru propriii copii, la fel și Dumnezeu are o dragoste specială cu copiii Săi.Dumnezeu ascultă cu dragoste rugăciunile unei mame pentru copilul ei și răspunde acestora.Copiii sunt un dar prețios de la Dumnezeu. Deci, când vin provocările vieții, o mamă se teme pentru viitorul lor.

Rugăciunea pentru copii, este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteți face ca părinte, îngrijitor sau creștin compătimitor.Încurajați-vă de faptul că Dumnezeul nostru controlează pe deplin toate lucrurile.Iată în continuare o rugăciune pentru binele copiilor noștri.

„Protejați-mi copiii, Doamne Dumnezeule, în fiecare zi. În timp ce merg la școală și în timp ce se întorc acasă, să fii scutul și cetatea lor. Ține-i departe de relele acestei lumi. Nici o influență rea să nu le corupă mințile prețioase. Să nu cadă accidente asupra lor. Nu permite niciun rău fizic să le atingă corpurile. Păstrează-i departe de boli.Nu în ultimul rând, Doamne, binecuvântează-le studiile. Permite-le să obțină mai multe cunoștințe atât despre dvs., cât și despre universul pe care l-ați creat. Fie ca ei să dezvolte minți care caută Adevărul mai presus de toate.Toate acestea le cer în numele Tău, Amin.”

loading...

Add comment