Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Invidia prietenilor este mult mai periculoasă decât ura dușmanilor.

Ceea ce am observat cu prietenii geloși este că invidia devine neobservată sub suprafață.Și aici vă rog să rețineți că există o diferență între a fi gelos pe prietenul tău și a fi prieten gelos.Acesta din urmă este un stil de viață. Necunoscut de tine, a devenit fundația prieteniei lor cu tine. Înainte de a-l cunoaște, este toxic. Deci, de unde știi că ai un prieten gelos? Ei îți vorbesc întotdeauna despre realizările și aspirațiile tale. Nu ești niciodată suficient de bun, întotdeauna ai fi putut face mai bine și îți spun să fii „realist”. Ei concurează în permanență cu tine.Vor ajunge chiar și până la compararea salariului cu tine.

Nu vă susțin și în schimb încearcă să abată atenția de la tine.Fie că este vorba despre un umăr pe care să plângeți, companie pentru un eveniment la care i-ați cerut să vină sau să ofere sfaturi autentice, pur și simplu nu pot oferi.În schimb, ei încearcă întotdeauna să atragă atenția prietenilor reciproci, poate chiar și a celorlalte persoane semnificative. Vor face tot ce pot pentru a lua lumina reflectoarelor de la tine. Conversația este întotdeauna despre ei și se laudă cu totul.Sunt surprinși când ești cu adevărat fericit pentru ei, deoarece ești un prieten adevărat, ești fericit pentru ei atunci când sunt fericiți. Deoarece ei nu sunt la fel pentru tine, par surprinși atunci când le împărtășești pofta.

Invidia prietenilor este mult mai periculoasă decât ura dușmanilor.Invidioșii așteaptă căderea ta.Din cauza nesiguranței lor, ei își zâmbesc în interior pentru ei înșiși când aud că ai o întârziere. Orice pentru a reduce sentimentul de gelozie pe care îl simt față de tine. S-ar putea chiar să vă complice căderea. De aceea, este cât mai bine să vă distanțați de aceste persoane.Nu aveți nevoie de acest tip de negativitate în viață.Tăiați orice legătură cu astfel de oameni.Încheierea unei prietenii poate fi un proces dureros, dar în acest caz va fi mai bine. Linistea sufleteasca si abilitatea de a avea incredere in alti prieteni autentici din viata ta sunt mai importante decat pastrarea unei prietenii toxice.

loading...

Add comment