Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiți optimiști și totul va fi bine

Uneori, este greu să fii fericit când te gândești la ce se întâmplă în lume. Mai ales în perioadele grele.Este mult mai greu însă, atunci când oamenii din jurul tău se plâng constant de toate acele lucruri care se întâmplă.Asta nu înseamnă însă că trebuie să vă alăturați celor pesimiști. De fapt, înseamnă că este mai important ca niciodată să privim cât mai mult pe partea luminoasă.

Alegerea de a fi optimist oferă avantaje surprinzătoare. Un studiu de la Universitatea din Pittsburgh a concluzionat că femeile care aveau o perspectivă optimistă aveau un risc cu 30% mai mic de boli de inimă.

Un studiu al Universității din Michigan a legat optimismul cu un risc mai mic de accident vascular cerebral.În plus, cercetările publicate în Jurnalul Asociației Medicale din Canada au descoperit că optimiștii au mai puține probabilități de a experimenta dizabilități pe măsură ce îmbătrânesc și ajung să trăiască mai mult decât cei pesimiști.

Dacă credeți că sunteți un pesimist născut în natură și nu vă puteți transforma gândirea, gândiți-vă mai bine câte avantaje aduce optimismul.Dacă doriți să deveniți o persoană mai optimistă – în ciuda negativității care vă înconjoară – atunci puteți lua măsuri pentru a gândi pozitiv și a răspândi acea perspectivă optimistă celor din jur.Decide să fii optimist.Fiți optimiști și totul va fi bine.Ai alegeri în viața ta. Puteți petrece ziua făcând curățenie sau petreceți ziua citind. Poți ieși la cină sau să gătești acasă. Puteți lua o cafea cu acel prieten cu mult timp pierdut sau puteți să-l refuzați.Și, în final, poți decide să fii pozitiv sau poți pur și simplu să trăiești așa cum ești. A fi o persoană optimistă într-o lume negativă începe cu decizia de a fi pozitiv și de a alege să trăiești acea viață în fiecare zi.Ai încredere în tine și totul va fi bine.

Gândiți-vă la toate lucrurile pentru care trebuie să fiți recunoscător în viață, de la soarele care ne încălezește și ne luminează ziua, până la apa curată.Toate acestea îți pot oferi un impuls instantaneu de optimism.Luați-vă un moment să vă opriți, să zâmbiți și să fiți recunoscător pentru lucrurile bune din viața dvs.

loading...

Add comment