Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

S-a demonstrat că bunica pe linia maternă este cel mai important om din viața copilului.Iată explicația.

„Bunica” este un cuvânt magic! Câte amintiri plăcute sunt legate de acest cuvânt! Cele mai gustoase clătite, somn dulce, bucuria întâlnirii, aventurile de vară de neuitat și multe multe alte lucruri deosebite ne leagă de scumpele noastre bunicuțe.
Bunicele se asociază cu poveștile, vara, bunătatea, blândețea, prăjiturile gustoase, dulceață.

Legătura genetică
Bunica pe linie maternă joacă un rol important în viața copilului. Ea nu doar îi transmite cunoștințele, experiența necesară, dar îi și dăruiește dragoste, căldură și grijă. Legătura este mult mai profundă.
Savanții au remarcat faptul că legătura se formează la nivel de gene!
„Un fapt știut: copiii moștenesc potențialul genetic nu de la părinți, ci de la bunei, la fel cum părinții au primit ADN-ul lor de la buneii lor. De aceea, deseori se întâmplă ca copiii noștri să semene cu rudele noastre decedate”, a menționat unul din specialiștii în inginerie genetică.
De asemenea, specialiștii menționează că o mare parte din informația genetică este primită de copii de la bunicile de pe linie maternă!
Desigur, totul este relativ și fiecare familie este unică. Copilul poate să semene foarte mult cu bunica de pe linia paternă. Când este vorba de genetică este destul de greu să ghicești desfășurarea evenimentelor.

Prin urmare, toți părinții trebuie să știe ce rol important îl joacă rudele lor în soarta copilului și ceea ce se numește astăzi „intelect emoțional”.
Specialiștii afirmă că: „Emoțiile pe care le-a simțit bunica în timpul sarcinii sale pot influența dezvoltarea copilului fiicei ei. Este important de înțeles că familia este un organism întreg, unde toate componentele sunt strâns legate între ele. Toate luate împreună, genele și starea de bine, pe care le vedem în noi înșine, le transmitem copiilor și nepoților, așa cum transmitem bolile și obiceiurile negative și dependența.”
Din acest motiv nu trebuie să aveți o atitudine neglijentă față de sănătatea dvs. În acest fel, nu vă dăunați doar dvs., dar și viitoarelor generații, iar aceasta este cea mai mare iresponsabilitate.
Fiecare dintre noi se bucură de fiecare reîntâlnire cu buneii, de timpul petrecut împreună și de bunele deprinderi pe care le-am învățat de la ei.
Sursa: uti24.ro

loading...

Add comment