Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

ONU:În România totul este de vânzare.A fost vândut pământul,pădurile,apele,mai puțin sufletul românesc.Țara va da faliment.

Călin Georgescu, directorul executiv al Instituției ONU, a făcut o analiză a realității românești de după anul 1989.Călin Georgescu este un expert român în pedologie, specializat în dezvoltare durabilă, cu o recunoaștere în domeniu, după 17 ani de serviciu în zona de mediu în Sistemul Națiunilor Unite.A scris și o carte intitulată „Cumpăna României”.

„România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul.

Totodată acesta a susținut că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii.În prezent România a suferit pierderi mai mari decât în perioada dintre domnia lui Ştefan cel Mare şi până în anul 1989.

„Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 trilion de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Din păcate aceasta este realitatea dură a țării noastre. Avem o tara foarte frumoasa, unde am dori să păstram obiceiurile și sărbătorile pe care le avem de sute de ani și cu care am crescut.

loading...

Add comment