Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sibiul,în topul celor mai bune 20 de destinații din Europa în 2020

Sibiul a fost inclus de către Forbes în topul celor mai bune 20 de destinatii din Europa in anul 2020.Din 2009, European Best Destinations (EBD) – Topul celor mai bune destinații, promovează cultura și turismul în Europa la milioane de călători, profesioniști din turism și mass-media.Alături de orașe precum Praga, Santorini, Roma sau Veneția, Sibiu este prezent în acest top.

În fiecare colț de stradă există poezie și frumusețe și ochi pe fiecare acoperiș. Acest oraș bogat, unul dintre cele mai vizitate din România, reprezintă 800 de ani de istorie într-un cadru nealterat, rămâne totuși unul dintre cele mai moderne și dinamice orașe din Europa.O destinație turistică gastronomică – singurul oraș din România care a primit trei stele Michelin – Sibiul este o destinație pentru pasionații de istorie, fanii activităților în aer liber, fotografi și excursioniști.

Sibiu a fost numit în anul 2007 Capitala Culturală Europeană și unul dintre cele mai fascinante orașe din Europa.De la gastronomie la arhitectură, de la cultură la oameni înșiși, Sibiul este o destinație remarcabilă și unul dintre cele mai vizitate orașe de străini care vizitează România, dar și de români. Sibiul este o destinație recomandată, nu numai de Forbes, ci de alte câteva publicații internaționale deopotrivă.

O plimbare prin Sibiu, dezvăluie caracteristicile acestei așezări medievale: pasaje boltite, uși fortificate, un labirint dezorientant de străzi și piețe mici. Acest oraș baroc, cu fațade colorate poreclit „Mica Viena” este cu siguranță cel mai frumos din România.Sibiul dovedește din nou că este una dintre cele mai recomandate destinații din Europa. Nu numai acest lucru, dar orașul Sibiu a contribuit pentru ca județul Sibiu să depășească 500 K turiști anul trecut, un record pentru regiune.

În Sibiu sunt o mulțime de locuri de vizitat, care cu siguranță te vor impresiona.Situat între cele mai importante două pieţe ale oraşului, Turnul Sfatului a fost din totdeauna simbolul caracteristic al oraşului Sibiu.Podul Minciunilor se numără printre cele mai cunoscute obiective turistice ale Sibiului. O altă atracție turstică pe care nu o puteți rata dacă meregeți în Sibiu este Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra din Dumbrava Sibiului.Și să nu uităm de Transfăgărășan, una dintre cele mai vizitate zone din țara noastră.Dacă ajungi prin Sibiu, ar fi păcat să nu urci pe Transfăgărășan, una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume.

Totodată în această perioadă, Orașul Sibiu a fost inclus pe lista celor mai sigure destinaţii turistice din Europa în timpul pandemiei de coronavirus, potrivit European Best Destinations.

loading...

Add comment