Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu uita.Îngerul tău păzitor este cu tine tot timpul.

Îngerii sunt una dintre cele mai puternice și divine creații care umblă pe acest pământ. Sunt făcute de lumină și acea lumină este sufletul lor curat. Îngerii din jurul nostru ne oferă tot timpul îndrumări în problemele vieții noastre și ne îmbunătățesc spiritualitatea. Când natura divină vrea să ne dăm seama de prezența îngerilor din jur, vedem semne angelice și atunci este nevoie să înțelegem indicii pentru a acționa conform instrucțiunilor divine. Semnele prezenței îngerilor sunt continuu aruncate în jurul nostru pentru a transmite mesaje pe care ei le au pentru noi.Aceste semne au fost raportate de ani și ani de la mulți credincioși diferiți. Parcurgeți această listă de mai jos pentru a afla cum să vă dați seama când sunteți vizitați de îngerul vostru păzitor. Este posibil să nu fiți credincios în acest moment, dar identificarea acestor semne în viața de zi cu zi vă poate ajuta doar să găsiți un răspuns sau două pe care le-ați căutat.

Visele sunt adesea considerate ferestrele către suflet, dar pot indica, de asemenea, că îngerul tău păzitor este în apropiere.Credincioșii spun că un înger păzitor vă poate vizita într-un vis pentru a vă anunța că vă veghează.Aceștia pot încerca să transmită un fel de mesaj sau pot pur și simplu să vă liniștească despre prezența lor.

Dacă observi o lumină strălucitoare sau o undă ciudată colorată, ai putea crede că ochii tăi joacă trucuri asupra ta.Cu toate acestea, mulți susțin că aceste lumini unice sunt un semn că îngerul tău păzitor este alături.

Dacă nu puteți explica un miros neașteptat de plăcut, poate fi un semn că un înger păzitor este în apropiere.Credincioșii spun că aceste mirosuri dulci pot fi pur și simplu calea îngerului tău de a se apropia de tine, pentru a te anunța că este alături de tine. Mirosurile pot lua forma de mâncare delicioasă, flori aromate sau un parfum plăcut pe care cineva drag obișnuia să-l poarte.

Atunci când găsești pene albe.O pană albă îți poate traversa calea într-o locație extrem de puțin probabilă și se spune că ajunge în momentele în care ai cel mai mare nevoie. Credincioșii spun că acest semn de înger este modalitatea de a vă anunța că sunt cu voi și că nu sunteți singuri.

În copilărie, este posibil să fi petrecut timp întins pe spate, privind fix norii. Dar unii susțin că există anumite forme de nor care pot fi semne ale îngerului tău păzitor.Acești nori de înger ar putea lua forma literală a unui înger. Dar pot apărea și în forme plăcute, cum ar fi inimile sau în simboluri deosebit de semnificative sau personale pentru tine.

Uneori simți că nu ești singur.Toată lumea a experimentat senzația că nu sunt singuri la un moment dat sau altul. Acesta ar putea fi doar un al șaselea sens, sau ar putea fi ridicarea firelor de păr de pe ceafa.Mulți credincioși pot simți când îngerul lor păzitor este cu ei. Ei spun că știu că altcineva este prezent, chiar dacă camera poate părea complet goală.

loading...

Add comment