Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doar cel care stă alături de tine la necaz merită un loc în inima ta.

Prietenii adevărați sunt cei care vor sta alături de tine în cele mai întunecate momente ale tale – pentru că sunt dispuși să înfrunte toate greutățile cu tine – și în cele mai mari momente ale tale – pentru că nu le este frică să te lase să strălucești.Prietenii adevărați sunt întotdeauna acolo pentru tine. Prietenii falsi apar doar atunci când au nevoie de ceva de la tine.

Timpul trece și veți începe să vedeți oamenii care merită un loc în inima ta cu adevărat și cei care se prefac. Respectă persoanele care găsesc timp pentru tine în programul lor ocupat. Dar iubiți oamenii care nu se uită niciodată la programul lor atunci când aveți nevoie de ei. Viața este mult prea scurtă pentru a pierde timpul în cazul persoanelor care nu prea ne îngrijesc în profunzime.Prietenii adevărați nu sunt falsi cu tine. Îți arată cine sunt cu adevărat. Sunt sinceri cu tine când contează cel mai mult. Ei nu încearcă niciodată să te înșele pentru a se face să pară mai puternici, mai de succes sau mai buni decât sunt cu adevărat. Un prieten adevărat iese dincolo de suprafață, orice prietenie adevărată necesită un anumit nivel de slăbiciune. Când un prieten se deschide către tine și își împărtășește luptele și dezamăgirile, este un testament al încrederii și valorii pe care o plasează în tine. A avea un prieten care îți arată că au încredere în tine cu sinele lor autentic este un indicator bun că poți face același lucru cu ei.

Prietenii adevărați vor ce este mai bine pentru tine.Un prieten adevărat îți recunoaște sentimentele, dar în același timp te îndreaptă spre o viață mai fericită și mai sănătoasă. Un prieten adevărat nu se complace în creșterea personală, nu se așează pasiv și te urmărește să faci alegeri care nu sunt bune pentru tine. Vor să vadă cea mai fericită și sănătoasă versiune a ta. Încurajarea de a face alegerea care vă va face să vă doriți în viață. Învață arta de a fi cel mai mare sfătuitor al tău, în timp ce te țin la răspundere și pentru obiectivele tale.

Acești oameni rămân cu tine prin indiferent prin ce greutăți te duce viața.Ei nu te abandonează doar pentru că este mai ușor sau mai confortabil să te evite. Deoarece un prieten adevărat îi pasă cu adevărat de tine, ei doresc de fapt să fie acolo pentru tine în perioadele tale dificile. Un prieten nu este în preajmă doar pentru lucrurile pe care le aveți în viață, ci pentru persoana ta.Deci, atunci când viața ta devine mai provocatoare și te vei simți destul de jos sau copleșit, nu va trebui să treci prin aceste provocări singur, ci cu acea persoană care stă alături la necaz și merită un loc special în inima ta.

loading...

Add comment