Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vine o vreme când se termină tot.Pleci într-o clipă,fără telefon,fără mașină,fără dulapul tău plin de haine…

Vine un moment în viața ta când îți dai seama cât de repede trece timpul și cât de repede a trecut.Atunci realizezi că nimic nu mai contează, deoarece pleci singur.Pleci într-o clipă, fără telefon, fără mașină, fără bijuterii, haine, casă și multe altele.Pleci fără să-ți dai seama și fără să știi probabil, că ai plecat.Fără să știi cine ai fost sau ce ai fost.Și mai devreme sau mai târziu toți trecem prin asta.Este inevitabil.Nu ne putem bucura pe deplin de viață fără să înțelegem moartea inevitabilă.

Dacă credem că vom fi aici doar o singură dată și nu ne vom mai întoarce și nu vom putea avea toate aceste experiențe diferite, oricât de bune sau rele, cred că vom învăța să apreciem în fiecare zi un pic mai mult.De aceea, trebuie să ne bucurăm de viață în fiecare zi în care o avem.Să alegem să vedem frumuseșea din jurul nostru în fiecare moment. Să ne minunăm de tot ceea ce vedem în jur, de tot ceea ce atingem, mirosim sau gustăm.

Atunci când se folosește expresia „trăiește astăzi ca și cum ar fi fost ultima ta zi”, oamenii se gândesc la a fi iresponsabili.Totuși, trăirea în fiecare zi ca și cum ar fi fost ultima ta nu înseamnă a fi nesăbuită.Mai degrabă, este vorba despre a trăi în fiecare zi ca și când ar conta.Spuneți-le oamenilor ce credeți cu adevărat – Viața este prea scurtă pentru minciuni, jumătăți de adevăruri și bate în jurul tufișului. Spune adevarul, pentru alții,pentru cei dragi și mai ales pentru tine.Dați 100% – fiecare zi contează. Nu da jumătate din efortul tău. Acordați întotdeauna 100%. Dați întotdeauna tot ce aveți mai bun. Și fii mereu mândru că ați dat totul.Faceți ceva în care credeți.Dacă ați avea doar o zi, ați face ceea ce faceți azi? Asigurați-vă că credeți în activitățile pe care le faceți. Aveți o viață – Aveți timp. Petreceți cu înțelepciune. Petreceți timp cu copiii.Bucurați-vă astăzi! – Nu contează dacă plouă sau ninge, nu renunța niciodată la șansa de a vă bucura azi.

Fiecare moment din viața ta, fiecare acțiune cât de măruntă, fiecare circumstanță îți va oferi posiblitatea de a te înconjura de frumusețe.Viața e frumoasă, trebuie doar să știi să te bucuri de ea.

loading...

Add comment