Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața fiecărui om este o poveste scrisă de Dumnezeu.

Ai încredere în mine când spun că viața fiecărui om este o poveste scrisă de Dumnezeu.El știe ce face.Chiar dacă sunteți confuz și nu știți cum veți merge mai departe sau unde veți merge, el vă va deschide întotdeauna o nouă ușă.O ușă neașteptată. O ușă care te-ar putea duce la un fel de fericire pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată. O ușă care pune capăt zilelor grele.Dumnezeu nu ia lucrurile fără să-ți dea ceva mai bun.El știe când ceva și-a îndeplinit scopul, chiar dacă nu îl puteți vedea.Știe când lucrurile ar trebui să se termine chiar dacă nu ești pregătit.El planifică ceea ce urmează pentru tine, pentru că știe că ai nevoie de o schimbare. Știe că te duce într-o destinație mai bună sau te îndrumă spre o viață mai împlinită.

Ai încredere în mine când spun că Dumnezeu te privește. Poate că nu este ușor de văzut uneori și poate fi imposibil să înțelegem de ce lucrurile se întâmplă așa cum se întâmplă, dar un lucru pe care îl știu sigur este că Dumnezeu nu te va lăsa singur în întuneric. El te va îndruma. Te va inspira. Va rearanja lucrurile din viața ta, astfel încât să îți poți schimba viața.El vrea să înveți că oamenii sunt imprevizibili și se răzgândesc în fiecare secundă. Vrea să știi că nimic în viață nu este sigur sau complet. Vrea să știi că vor exista momente în care va trebui doar să te bazezi pe credința ta în loc de logica ta.El vrea să treci prin suficiente probleme, astfel încât să poți avea suficientă înțelepciune pentru a ști că el este singura constantă din această viață și el este singurul care te poate vindeca cu adevărat.

Dumnezeu îți ascultă rugăciunile.El te ascultă și îți oferă exact ceea ce vrei, dar în felul lui. Poate că drumul lui este diferit de al tău, dar drumul lui este întotdeauna cel corect. Atunci când ceri fericire și te afli îndepărtându-te de oamenii pe care îi iubești, el îți va demonstra că aceștia nu sunt oamenii cu care te vei înconjura, deoarece nu sunt buni pentru tine.Când ceri pace și îți pierzi slujba, el îți spune că viitorul tău este mai bun în altă parte.

Ai încredere în Dumnezeu. El are întotdeauna un plan pentru tine și acel plan include întotdeauna ceea ce este mai bine pentru tine.

loading...

Add comment