Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie puternică nu te urmărește,ci doar te înlocuiește

O relație se referă la compasiune, înțelegere și iertare.Toată lumea se așteaptă ca femeile să fie mai iertătoare într-o relație.Dar, trebuie să știți un lucru.O femeie care este puternică, nu te urmărește, ea nu stă cu tine dacă se simte nedorită sau dată la o parte, ea te înlocuiește rapid.Ea nu se gândește de două ori atunci când vrea să te înlocuiască.Știe ce merită.Un bărbat care o întâlnește trebuie să fie demn de ea și să se potrivească cu standardele ei.

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Cele care nu stau niciodată pe loc în viața lor mediocră.Cele care nu se simt niciodată prea confortabile. Cele care nu se mulțumesc niciodată cu puțin.Femeile puternice sunt cele care nu acceptă niciun răspuns. Cele care trec prin foc pentru a ajunge acolo unde își doresc.Femeile puternice sunt cele care nu se potrivesc cu prietenii care nu le fac să zâmbească sau cu băieții care nu le fac să râdă. Nu se potrivesc cu lucrurile rele sau urâte.

Femeile puternice sunt cele care aleagă după visele lor și fug de orice le face obișnuite.Pentru că ele nu sunt obișnuite.Femeile puternice sunt tipul de femei care nu se opresc niciodată. Nu încetează să meargă niciodată mai departe.Nu se opresc niciodată să privească. Nu încetează niciodată să lupte. Nu încetează să creadă niciodată.Nu încetează niciodată să caute o viață mai frumoasă. În căutare de mai multe aventuri și apusuri de soare.Pentru că asta merită.

Femeile puternice sunt cele care lasă în urmă trecutul pentru zilele mai strălucitoare ale viitorului lor.Sunt cele care găsesc putere în sine pentru a continua întotdeauna.Și care găsesc puterea în ele să-și lase foștii în urmă.Femeile puternice sunt cele care pleacă.ele lasă bărbații în urmă și îi înlocuiesc cu alții mai buni.Ele lasă în urmă oamenii care i-au trădat și care nu au făcut altceva decât să-i aducă jos.

Femeile puternice sunt cele care cred în propriile sale puteri.Vor crede mereu. Cred că totul va fi bine, chiar și atunci când au zile negre, ele cred că vor veni zile mai bune. Cred că sunt demne de o viață mai bună alături de cineva care le apreciază la adevărata lor valoare.

loading...

Add comment