Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Știința confirmă-Persoanele care vorbesc cu animalele de companie sunt mai deștepte

Este foarte bine că puteți să îi spuneți o poveste câinelui despre un coleg enervant sau să discutați despre alegerea alimentelor pentru cină cu pisica dvs., puteți respira. Acesta nu este un semn de nebunie, deși jumătatea dvs. sau părinții dvs. ar putea suspecta asta. Știința susține că vorbitul cu prietenii noștri cu blană este de fapt un semn al altor calități destul de importante. Noi am descoperit fapte mai interesante. De aceea nu putem să așteptăm să nu vi le spunem și dvs.

Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Sunt întotdeauna lângă noi, oferind suportul și ajutorul necesar. Și nu e de mirare că uneori simțim nevoia de a ne împărtăși sentimentele și gândurile cu ei. Dar există și o explicație științifică a acestor discuții cu cei care nu pot să ne înțeleagă.

Cercetătorii numesc acest fenomen antropomorfism . Din fericire, ei au confirmat că nu este nevoie să sunați la un medic. Tendința de a atribui emoții și trăsături umane obiectelor non-umane se bazează pe inteligență și creativitate, mai degrabă decât pe umilință sau prostie. „Este de fapt un produs natural al tendinței care face oamenii inteligenți pe această planetă”, susține Nicholas Epley , unul dintre oamenii de știință.

Dacă ne vom arunca mai adânc în subiect, vom înțelege că această poveste începe de fapt în copilărie. Copiii pot crea prieteni de nicăieri. Și credem că toți își amintesc probabil că toți vorbeam cu urșii de pluș, mașinuțele sau păpușile noastre. Părinții adoră de obicei aceste semne de loialitate, prietenie și comunicare la copiii lor.

Dar totul se schimbă când crestem. Se crede că această trăsătură trebuie lăsată în urmă și că trebuie să depășim acest lucru. Dacă am fi văzut adulții vorbind cu telefoanele sau cu calculatoarele, am putea începe să credem că această persoană este imatură sau poate nebună.Cu toate acestea, nu există nicio diferență între noi vorbind cu obiecte neînsuflețite și noi vorbind cu animalele noastre.

Acum puteți fi sigur că nu este nevoie să vă faceți griji. Obiceiul tău de a-ți spune copilului despre ziua ta este de fapt un lucru natural și normal și înseamnă doar că creierul funcționează corect. Data viitoare când vă plimbați cu prietenii voștri, puteți ignora privirile surprinzătoare ale oamenilor care trec. Ei sunt doar geloși pe inteligența și mintea ta agilă.

loading...

Add comment