Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Remediu natural pentru tiroida, gat si bronsita

În acest articol, vrem să trecem în revistă principalele simptome ale funcționării defectuoase a acestei glande și a unui remediu natural care poate fi preparat acasă, din miere și nuci.

Tiroida este un mic organ care este situat în partea anterioară și superioară a traheei, chiar deasupra claviculei.Este una dintre glandele endocrine care produc hormoni și, prin urmare, joacă un rol important în sănătatea metabolică, cardiovasculară și emoțională.Buna sa funcționare este esențială pentru sănătatea întregului organism, nu numai pentru că controlează ritmul multor activități vitale, ci și pentru că, la rândul său, interferează cu sinteza proteinelor, circulația și procesul de oxigenare.Cu toate acestea, ocazional, prezintă dezechilibre inflamatorii și hormonale care produc ulterior tulburări care afectează calitatea vieții.

Miere și nuci remediu natural pentru tiroida, gat si bronsita.
Amestecul de miere și nuci este un vechi preparat medicinal care este folosit ca supliment pentru a stimula echilibrul hormonilor tiroidieni.Consumul său regulat, ca măsură preventivă, poate preveni producția scăzută de hormoni sau supra-stimularea acestora.

Bogată în enzime, vitamine, minerale și compuși antioxidanți, mierea organică este unul dintre cele mai benefice ingrediente medicinale pentru sănătatea umană.Ajută la purificarea organismului împotriva substanțelor nocive precum toxinele și metalele grele, care influențează apariția tulburărilor tiroidiene.
Conține doze ușoare de acizi grași omega 6, un nutrient care favorizează reglarea proceselor hormonale ale organismului.

Nucile de asemenea, sunt pline de nutrienți și proprietăți care, într-un fel, susțin funcția acestei glande.Ele conțin antități mari de seleniu, un oligoelement esențial care intervine în activitatea tiroidei, promovând segregarea corectă a hormonilor.Nivelurile scăzute ale acestui mineral sunt legate de deficiența de iod, o problemă care poate provoca hipotiroidism.
Acizii săi grași esențiali sunt recomandați pentru a evita dezechilibrele inflamatorii în glandă.Acestea servesc și la îmbunătățirea circulației.

Cum preparăm acest remediu acasă.
Avem nevoie de 40 g de nuci verzi și 1 kg de miere de albine naturală.

Tăiați nucile verzi în bucăți mici.Pune-le într-un borcan de sticlă și apoi acoperă-le cu miere organică.Scoateți ingredientele cu o lingură de lemn și sigilați borcanul.Puneți-l într-un loc răcoros și întunecat timp de 7 până la 10 zile.

Odată ce timpul recomandat a trecut, consumă 2 lingurițe de post sau în timpul micului dejun.Sunteți gata să încercați acest remediu delicios și sănătos pentru tiroidă? Chiar dacă încă nu aveți semne de problemă tiroidiană, puteți include acest preparat în dieta obișnuită pentru a vă sprijini funcțiile.

loading...

Add comment